Locatie

Huidige locatie

Kies je locatie om verkooppunten in de buurt te ontdekken

Limousin vleesveebedrijf Keuper

Boerderijwinkel

Op afspraak

Proef het vlees van onze limousin koeien!

Een aantal keren per jaar organiseren we een huisslacht en we verkopen vlees op afspraak aan huis. (Dat kan telefonisch of via de mail, website wordt aan gewerkt).

Wij zijn van mening dat goed vlees niet duur is, maar waardevol! Onze dieren krijgen namelijk de tijd om te groeien en te ontwikkelen.

Vlees hoeft niet van ver te komen om lekker te zijn. Op de Achterhoekse weiden produceren wij vlees dat puur en vol van smaak is.

Over het bedrijf:

De limousin is een Frans vleesras, dat garant staat voor een uitstekende vleeskwaliteit. Van april tot november lopen de koeien samen met hun kalveren en dekstier in de wei. In de wintermaanden liggen alle dieren in ruime hokken op stro. Ze krijgen een gevarieerd rantsoen dat grotendeels van eigen land afkomstig is. We vinden het belangrijk dat de dieren een goed leven hebben, dus produceren we op diervriendelijke wijze. Limousins zijn zelfredzaam en hebben van nature een hoge weerstand. Ons bedrijf kent daardoor een zeer laag antibioticagebruik.

Verder zijn natuur en landschap geïntegreerd in de bedrijfsvoering. Percelen die we bewerken in de bosrijke omgeving van landgoed Landfort in Megchelen, bevatten ook kruidenrijk grasland en bloemrijke akkerranden. We zijn zuinig op wild en weidevogels, en streven naar een laag gebruik van gewasbeschermingsmiddelen. De vaste mest uit de stallen wordt als bodemverbeteraar weer op het land aangewend.

Niet alleen de dieren worden met zorg gehouden, maar ook het vlees wordt met zorg bereid. Slacht en verwerking vindt lokaal plaats. Daar toveren ervaren slagers het runderkarkas om in dertig verschillende, prachtige vleessoorten.

Dank voor uw interesse,
Jacco en Annika Keuper

Assortiment

Reviews

0/5

★★★★★

Geen reviews

Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit verkooppunt

Openingstijden

 • Maandag

  Op afspraak

 • Dinsdag

  Op afspraak

 • Woensdag

  Op afspraak

 • Donderdag

  Op afspraak

 • Vrijdag

  Op afspraak

 • Zaterdag

  Op afspraak

 • Zondag

  Gesloten

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.