Boerderijwinkels bij jou in de buurt - Kopen bij de Boer
  1. Home
  2. /
  3. Verkooppunt aanmelden

Word lid. Meld je verkooppunt aan en boest je (online) verkoop.

Profiteer van onze populariteit en bereik en de veelzijdige mogelijkheden op Lekkerder bij de Boer. Volg deze eenvoudige stappen om lid te worden (al vanaf 12 euro per jaar) met je verkooppunt:

Lid worden

De Kracht van Lekkerder bij de Boer

Volledige Prijscontrole

Als boer behoud je volledige controle over de prijzen van je producten. Dit stelt je in staat om je marges zelf te bepalen en concurrerend te blijven.

Lage Lidmaatschapskosten

Met tarieven van 12, 60 of 120 euro euro per maand, bieden we een betaalbaar platform dat aansluit bij jouw bedrijfsbehoeften.

Snel Online met je Eigen Webshop

Binnen 5 minuten kun je jouw eigen webshop opzetten op ons platform, waardoor je direct online aanwezig bent en kunt beginnen met verkopen.

Marktplaats Voordelen

Jouw producten worden gepresenteerd op onze online marktplaats, inclusief een compleet ordersysteem en online betalingsopties, wat het beheer van je verkopen vereenvoudigt.

Optimale Vindbaarheid

Profiteer van onze doeltreffende (lokale) SEO-strategieën waardoor jouw producten super goed lokaal vindbaar zijn in zoekmachines zoals Google.

Promotie van Jouw Verkooppunt

Maak gebruik van een gepersonaliseerde profielpagina om jouw boerderij verkooppunt optimaal te profileren en te promoten.

Profiteer van Onze Populariteit

Door je aan te sluiten bij Lekkerder bij de Boer, kun je meeliften op onze bestaande populariteit en deelnemen aan onze promotionele activiteiten, waardoor je bereik en zichtbaarheid verhoogt.

Vraag en antwoord

Wij stimuleren de kortste keten, dus rechtsreeks van boer naar bord, zonder tussenhandel. Voorwaarde is dat je als verkooppunt minimaal 1 product dat je verkoopt, zelf teelt. Is dat niet het geval, dan ben je een schakel in de keten en kunnen we je helaas niet toelaten. UItzonderingen daargelaten. Zie verderop in de FAQ.
Ja. Heb je een stalletje, dan betaal je het eerste jaar 12 euro voor het hele jaar. Alle andere soorten boerderij verkooppunten (boerderijwinkels, versautomaten, melktaps, kwekerijen, imkerijen, boomgaarden, wijngaarden en molens betalen het eerste jaar 60 euro voor het hele jaar.
De lidmaatschapskosten zijn afhankelijk van de hoeveelheid paginaweergaven en kliks die onze bezoekers hebben gegenereerd. Na (de eerste) 365 dagen wordt de factuur voor het volgende jaar opgesteld, die gelijk kan zijn aan, lager dan, of hoger dan het huidige tarief, afhankelijk van de hoeveelheid paginaweergaven en kliks die onze bezoekers hebben gegenereerd.
De kosten worden op jaarbasis berekend. We werken met drie verschillende categorieën, ook wel brackets genoemd. De lidmaatschapskosten worden berekend op basis van verschillende factoren, waaronder het aantal bezoekers dat op jouw pagina op onze site komt, de kliks naar jouw site of social media kanalen, het gebruik van de belknop, mailknop en de route-knop over de afgelopen periode van 365 dagen. Deze gegevens worden verzameld om het lidmaatschapstarief voor de komende 365 dagen vast te stellen.

De drie categorieën zijn:
  • tot 500 kliks: € 12,- per jaar (1 euro per maand)
  • tot 1500 kliks: € 60,- per jaar (5 euro per maand)
  • vanaf 1500 kliks: € 120,- jaar (10 euro per maand)


Alle bedragen zijn exclusief BTW.
Allereerst de standaard lidmaatschapskosten (1, 5 of 10 euro per maand). Als je producten verkoopt via ons platform betaal je eenmalig 25 euro om alle toekomstige betalingen en uitbetalingen te kunnen verwerken. Wij vragen 9% service-kosten aan de consument over elk product dat van jou via ons platform wordt verkocht. Kies je ervoor om die 9% van jouw marge af te halen, dat betaal jij dus 9% (of een kleiner percentage, dat kun je zelf bepalen) commissie aan ons. Je bent daar helemaal vrij in.
Jazeker. Dat kun je zien in het dashboard. Daar staan de statistieken van de afgelopen 30 dagen, maar ook van de laatste 365 dagen. Zo kun je zien hoeveel paginaweergaven en kliks jouw vermelding heeft gehad en hoe dit zich vertaalt naar de huidige lidmaatschapskosten. Door in te loggen op je eigen verkooppunt en vervolgens naar statistieken kun je de data inzien.
Ja natuurlijk. Daar doen we het juist voor. Jij bepaalt de prijs van jouw product. Dat is de kracht van de kortste keten.
Ja. We noemen het alleen geen commissie maar service-kosten. We doen 9% bovenop jouw vraagprijs. Dat houdt dus in dat de consument deze service-kosten betaalt. Wil je dat niet, dan kun je ervoor kiezen om 9% van jouw vraagprijs af te halen. Dan betaal jij dus indirect de service-kosten en zou je het ook een commissie kunnen noemen. We ronden de prijzen af op 5 eurocent.
Nee, maar we moedigen het wel sterk aan. Als je producten via ons platform verkoopt, maak je pas echt gebruik van de kracht van Lekkerder en creëer je voor jezelf een extra verkoopkanaal en extra omzet.
Zeker niet! Er zijn geen specifieke beperkingen aan het aantal producten dat je via ons platform kunt aanbieden. We moedigen boeren juist aan om zo veel mogelijk producten beschikbaar te stellen.
Heb je een eigen webshop? En werkt deze met WooCommerce? Dan heb je geluk. Met een druk op de knop synchroniseer je je complete assortiment met onze online marktplaats. Hoe handig is dat! Je vindt de optie hier. Vragen hierover? Maak een ticket aan via onze helpdesk.
Nee hoor. Na toetsing kunnen initiatieven zonder winstoogmerk in aanmerking komen voor gratis deelname. Voor bedrijven met een maatschappelijk doel is Lekkerder gratis te gebruiken. Neem hiervoor contact op via onze helpdesk
We maken (tot nogtoe) twee uitzonderingen. Heb je een regionale boodschappendienst en verkoop je producten van boeren uit de buurt die consumenten bij jou kunnen bestellen, jij haalt de producten bij de boeren op, en bezorgt deze aan huis, dan kom je in aanmerking voor het zogenoemde schakel-lidmaatschap. Maak je zelf een eindproduct waarbij je ingrediënten rechtstreeks bij boeren en telers haalt (ook uit het buitenland, dan kun je je jouw initiatief ook aanmelden. Ook dan kom je, na beoordeling van ons, mogelijk in aanmerking voor het eerder genoemde schakel-lidmaatschap. De kosten voor het schakel-lidmaatschap bedragen derhalve 50 euro per maand. Dit lidmaatschap is maandelijks opzegbaar.
Voor verdere vragen of ondersteuning kun je een ticket aanmaken via onze helpdesk. We helpen je graag verder.
Lekkerder bij de Boer © 2019-2024 Algemene Voorwaarden | Privacy policy