Bijzonder Brabants - Boerderijwinkel en Boerderij in Deurne

Bijzonder Brabants.

Boerderijwinkel • Boerderij

6+

Mensen verrassen en laten genieten van bijzondere gezonde gerechten met groenten, die (h)eerlijk geteeld zijn dat is boer Henk zijn passie.
Iedereen, die houdt van smaakvolle lokale groenten, kan deze kopen in de webshop van Bijzonder Brabants. Boer Henk oogst de groenten vers voor je en je kunt deze op het afgesproken tijdstip ophalen of laten bezorgen.

Op de boerderij kun je ook terecht voor lezingen, rondleidingen, diners, proeverijen en vergader arrangementen. Gasten zien waar hun eten vandaan komt, hoe groenten in de open lucht worden geteeld en proeven hoe smaakvol deze zijn. Ook verzorgt Bijzonder Brabants educatie activiteiten voor scholen.
Sommige groenten worden op de ouderwetse manier ingemaakt. Deze heerlijke groenten worden als uniek streekproduct verkocht. Heerlijk als garnituur bij een gerecht, voor bij de borrel en als relatie geschenk.
Boer Henk onderscheidt zich met een uniek aanbod van ruim 100 bijzondere groenten, dat zijn groenten die meestal niet te koop zijn in de supermarkt. Hierbij kun je denken aan blauwe aardappelen, pastinaak, aardpeer, crosne, sikkim en natuurlijk nog veel meer.
'Als je de aarde lief hebt, dan zorg je goed voor de bodem, dan kun je nu en in de toekomst (h)eerlijk eten'

Openingstijden

 • Maandag

  Op afspraak

 • Dinsdag

  Op afspraak

 • Woensdag

  Op afspraak

 • Donderdag

  Op afspraak

 • Vrijdag

  Op afspraak

 • Zaterdag

  Op afspraak

 • Zondag

  Gesloten

Aangemeld op 19-11-2020

Laatst aangepast op 05-10-2023

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Dit vinden klanten van
Bijzonder Brabants

5,0

1 review

kelly

2 jaar geleden

Heel leuk! gaan we vaker komen!

Producten van andere boeren.

Laten bezorgen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afleveradres Aanpassen

Bezorgmoment (optioneel) Aanpassen

Bezorgmoment

Afleveradres

Jouw adressen

Boerderijwinkels in de buurt.