Boerderij Eben-Haëzer - Boerderijwinkel, Boerderij en Melktap in Nieuw-Lekkerland

Boerderij Eben-Haëzer.

Boerderij Eben-Haëzer is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Nieuw-Lekkerland en omstreken.

Boerderijwinkel • Boerderij • Melktap

4+

Eerlijk stukje boerderijvlees, we laten zien waar ons vlees vandaan komt!

Een eerlijk stukje vlees van Molenlandse bodem, direct van de boer. Van dieren die liefdevol zijn verzorgd door onze hulpboeren en -boerinnen. Op Boerderij Eben-Haëzer zijn we gestart met een voor Molenlanden bijzonder concept. Het duurzame kwaliteitsvlees verkopen wij elke zaterdag of is te bestellen in onze online boerderijwinkel.

De ongeveer 65 melkkoeien op onze boerderij in Nieuw-Lekkerland krijgen vrijwel elk jaar een kalfje. Tot halverwege 2021 gingen die na twee weken naar een kalverhouderij. Gebruikelijk in Nederland, maar wij vinden dat niet langer passen bij ons streven naar kringlooplandbouw. Daarom besloten wij het anders te gaan doen: we laten onze kalfjes voortaan opgroeien op Boerderij Eben-Haëzer. Een nieuw avontuur!

De vleeskoeien leiden een comfortabel leven op onze boerderij. ’s Zomers grazen ze heerlijk op onze kruidenrijke natuurlanden. De dagelijkse verzorging is in handen van boer Jasper, agrarisch medewerker Reinier, begeleiders én onze hulpboeren- en boerinnen, die daar ontzettend van genieten. Na twee jaar worden de dieren geslacht door een lokale slager. Het voor Molenlanden bijzondere concept brengen we bezoekers van Boerderij Eben-Haëzer dichterbij de natuur en de voedselproductie. We laten zien waar ons vlees vandaan komt.

Openingstijden

 • Maandag

  Op afspraak

 • Dinsdag

  Op afspraak

 • Woensdag

  Op afspraak

 • Donderdag

  Op afspraak

 • Vrijdag

  Op afspraak

 • Zaterdag

  10:00 - 16:00

 • Zondag

  Gesloten

Aangemeld op 09-06-2022

Laatst aangepast op 06-10-2023

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Dit vinden klanten van
Boerderij Eben-Haëzer

4,5

2 reviews

Suus

9 maanden geleden

Heerlijk malse kipfilet, we hebben ze gehalveerd gekruid en gepaneerd als schnitzel. Smullen! Ook de kip voor de soep is fantastisch en erg voordelig. De melk is heerlijk en ook het rundvlees en gehakt is prima: mals en smaakvol. Kortom: uw bezoekje waard!

Iwan

1 jaar geleden

Een x geweest en inmiddels de hamburgers getest. heerlijk!!!

Producten van andere boeren.

Laten bezorgen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afleveradres Aanpassen

Bezorgmoment (optioneel) Aanpassen

Bezorgmoment

Afleveradres

Jouw adressen