Locatie

Huidige locatie

Kies je locatie om verkooppunten in de buurt te ontdekken

 1. Home
 2. /
 3. Geervliet
 4. /
 5. Boerderij Hof van Heden

Boerderij Hof van Heden

Op afspraak

Boerderijwinkel • Boerderij

Eindeloos genieten van onze droogbloemen? Puur natuur en met liefde geteeld, gedroogd en geschikt op onze boerderij Hof van Heden in Geervliet.

Wout en Anneke Lugtenburg hebben 1000 m2 akkergrond ingericht als productietuin voor bloemen. We telen, drogen en maken droogboeketten van verschillende bloemen, granen en grassen. Met variatie in zowel kleur en als in vorm. Vanaf april worden de eerste zaden in de grond gelegd om vervolgens in de maanden juli tot en met oktober te oogsten. Alles wordt met de hand geplukt. Geen kunstmest, geen bestrijdingsmiddelen. Dat is fijn voor iedereen.

Het bloemwerk is divers: gemengde veldboeketten in de maten mini, klein, standaard en luxe. Ook kransen, opgemaakte vazen/potten met bloemen van de ‘Hof van Heden’ maken we graag. Heb je een mooie vaas? Breng 'm mee.

Droogbloemen blijven minstens zes maanden mooi van kleur. Vaak zelfs nog veel langer. Ze hebben geen onderhoud nodig. Makkelijk toch? Droogbloemen zijn een duurzame optie voor een kleurrijk boeket!

In de maanden mei tot en met augustus maakt Anneke droogboeketten / kransen / op bestelling. Alles wordt gemaakt van bloemen en materiaal van de eigen boerderij. Op=op. In overleg is veel mogelijk en de bloemen kunnen op afspraak worden afgehaald.

Vanaf september tot en met april is er elke vrijdag van 11-14 uur verkoop op de boerderij. Ook staan we in die periode op de 2e en 4e zaterdag op de Rotterdamse Oogstmarkt Noordplein Rotterdam.
En we hebben een webshop.

Vergeet ook onze pompoenen* rode en gele uien en aardappels niet. Ze zijn overheerlijk! Pompoenen: *oranje Amoro, groene en grijze hokkaido, sweet dumpling en... spaghetti pompoenen. Recepten en bereidingstips delen ze graag met jullie. Want lekker zijn ze allemaal!

Meekijken op onze boerderij? Of op zoek naar voorbeelden van onze droogboeketten en meer? Volg boerderij Hof van Heden op Instagram en Facebook.
Graag tot ziens!
Wout en Anneke Lugtenburg

We verkopen onder andere

Openingstijden

 • Maandag

  Op afspraak

 • Dinsdag

  Op afspraak

 • Woensdag

  Op afspraak

 • Donderdag

  Op afspraak

 • Vrijdag

  Op afspraak

 • Zaterdag

  Op afspraak

 • Zondag

  Gesloten

Reviews

0/5

★★★★★

Geen reviews

Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit verkooppunt

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.