Boeren Pitstop - Melktap in Zeewolde

Locatie

Huidige locatie

Kies je locatie om verkooppunten in de buurt te ontdekken

Afbeelding voor Boeren Pitstop
Hoofdafbeelding van Boeren Pitstop
Hoofdafbeelding van Boeren Pitstop
Hoofdafbeelding van Boeren Pitstop
Hoofdafbeelding van Boeren Pitstop
 1. Home
 2. /
 3. Zeewolde
 4. /
 5. Boeren Pitstop
5 (5 reviews)

Boeren Pitstop

Gesloten

Melktap

Méér mensen die pure en voedzame producten, rechtstreeks van de boerderij, consumeren. Dat is een van de redenen waarom wij bezoekers gastvrij ontvangen op ons boerenerf. Een 'lekkernij van de boerderij dichtbij' staat voor: vers, voedzaam, puur, lokaal genieten!

Bij Boeren Pitstop kunt u zelf verse Mmmelk tappen uit de melktap! Verse onbewerkte melk van onze koeien. Vol en romig, zoals melk hoort te smaken en waar álle voedingsstoffen, enzymen en bacteriën nog in zitten. Wij informeren u graag wat het verschil is met verse melk uit de supermarkt. Ook verkopen wij Echte Boer'n zuivel van Hallo Koe en andere producten.

Van april t/m september kunt u op onze picknickplaats in de koeienweide genieten van heerlijk boerenijs van De IJsbrouwers. Deze collega-melkveehouders uit Biddinghuizen gebruikt hiervoor verse weidemelk en verse lokale ingrediënten zoals zoetsappige aardbeien en peren. Alles wordt op ambachtelijke wijze en met de hand (!) verwerkt. En dát proef je! Niet voor niets plannen gasten, die eenmaal het ijs geproefd hebben, hun fietsroute daarna steevast langs Boeren Pitstop.

In de zomermaanden zijn er voor kinderen belevingsopdrachten waarmee zij spelenderwijs ontdekken waar de melk vandaan komt. Kom koekeloeren bij het zichtpunt in de stal, maak een avontuurlijke wandeling op het Laarzenpad dat op ons erf begint of lekker spelen in de boomhut. Kom zelf eens koe(ke)loeren!

We verkopen onder andere

Helaas biedt Boeren Pitstop geen online-producten aan. Zou je graag producten met prijzen willen zien en deze via lekkerder.nl kunnen reserveren/bestellen? Geef de boer een seintje. Wij sturen namens jou een mailtje naar de boer.

Openingstijden

 • Maandag

  08:00 - 20:00

 • Dinsdag

  08:00 - 20:00

 • Woensdag

  08:00 - 20:00

 • Donderdag

  08:00 - 20:00

 • Vrijdag

  08:00 - 20:00

 • Zaterdag

  08:00 - 20:00

 • Zondag

  08:00 - 20:00

Dit vinden klanten van Boeren Pitstop

5,0

Gebaseerd op 5 reviews

Martine

5 maanden geleden

We halen hier altijd graag de verse melk, het vlees, de verse roomboter en vooral de heerlijke yoghurt. Die is nergens zo lekker. Heerlijk stevig en niet zo zuur als welke andere yoghurt dan ook😃 Leuke spelletjes om de boerderij te ontdekken. Vriendelijke mensen. Top. Met een groep mensen geven we elkaar een seintje als we naar de boerenpitstop gaan en kunnen zo voor elkaar boodschappen meenemen. Werkt perfect! Steun de boer zeker in deze tijd

Corinne

1 jaar geleden

Hele mooie plek! Ik heb al meerdere keren yogurt, walnoten, meel van de molen en meer heerlijke producten gekocht in de winkel. Ook leuk om te combineren met het laarzenpad, alvorens te starten met een bak koffie en een smakelijke koek.

Natascha

1 jaar geleden

Super leuke plek en heerlijke producten. mijn zoontje keek zijn ogen uit bij de koeien 🥰

Janouschka

1 jaar geleden

Dit pareltje via deze app ontdekt! voor de kids en mezelf een uitje en (h)eerlijke producten! de moeite waard om eens aan te schieten! zeer vriendelijke eigenaar

Aangemeld op 18-08-2021

Laatst aangepast op 12-04-2023

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Reviews van gebruikers over de app en site van Lekkerder bij de Boer

Gemiddelde beoordeling

4.4/5 355 reviews

1 maand geleden

Super goed en alles is goed geregeld . Een app die zegt wanneer ze aangevuld zijn en als top op vuurpijl en mooie nieuwe kast die op.maar gemaakt is .... en toppers gemaakt hebben .. 👏👏😁

Google icon Google
Astrid Adriaanseb

Astrid Adriaanseb

2 maanden geleden

interessant!

Google icon Google Play

3 maanden geleden

Dankzij deze app kan ik in heel Nederland terecht bij de boer om mijn zuivel, kaas, eieren, groente, fruit en vlees te kopen. Geen supermarkt hiervoor meer nodig, want bij de boer is het Gezondste Voedsel!

Google icon Google Play

3 maanden geleden

Superorganisatie met een boerenhart! Wat mooi dat iedereen op een eenvoudige manier kan ontdekken waar al het lekkers van de agrarische sector te verkrijgen is. Onze melktap en boerenkaas wordt goed gevonden!

Google icon Google
Mariska van Diepenbeek

Mariska van Diepenbeek

3 maanden geleden

De app geeft een lekkernij aan produkten weer welke in de buurt gevonden kunnen worden. Hiermee kun je lokaal boodschappen lekkere en eerlijke boodschappen doen. Een kaart waar alle winkels en boeren zich bevinden zou ik wel handig vinden, dan is een fietsroute maken langs de winkels en boerderijen nog handiger. Vandaag in de biowinkeln in Klein Dongen geweest en van het weekend naar de molen in Dongen. Heerlijk op meerdere manieren.

Google icon Google
Rob Verdoold

Rob Verdoold

3 maanden geleden

Sinds het ontdekken van de app gebruiken wij de app heel vaak. Vooral als we op vakantie zijn, is het heel fijn om in de buurt van de camping de plaatselijke verkooppunten te steunen. De fietstochten worden erop afgestemd, zo wordt bepaald wat we die dag eten. Het is een Lekkerder, rode draad in onze vakantie, waarin we altijd buiten koken.

Google icon Google
Arno Vuist

Arno Vuist

3 maanden geleden

Boerderijwinkel Zuidland, wat een geweldig fijne mensen en wat een gezellig winkeltje. Als ik in de buurt ben ga ik altijd even buurten en haal ik heerlijke groente en fruit bij Yvonne. Het leuke vind ik dat ondanks ik er zeker niet om de hoek woon, zij mij altijd herkend. Ik lees de nieuwsbrief altijd en veel plezier en zo word ik als stadsmens toch wat meer bekend met het boerenleven. Super!

Google icon Google
marty buis

marty buis

3 maanden geleden

Jumbo? Lidl? Albert wie? Gewoon goeie, eerlijke en betaalbare producten van en bij de boer!! Meer smaak en verser dan bij de supermarkt en je steunt je lokale boerenbedrijven! Goed dat "Lekkerder bij Boer" zich inspant om boeren ook online een platform te bieden.......een aanrader voor iedereen die de boer een warm hart toedraagt!!

Google icon Google
AN

AN

3 maanden geleden

Afgelopen week kaas gehaald bij de boer. Heerlijke kaas welke een heerlijke smaak heeft en vers van het mes komt. Geen kaas wat eerst weken onderweg is maar verse kaas dus. Voorverpakte kaas in de supermarkt heeft al indroging aan de korst dus al een hele tijd onderweg. Dus de keus is dan niet zo moeilijk

Google icon Google
A.r. Potze

A.r. Potze

3 maanden geleden

Wat ik heel belangrijk vind is dat een dier een goed leven heeft gehad voordat het geslacht wordt en dat is bij de Veldhoeve kip het geval. Bovendien nog biologisch ook. De kip was heerlijk sappig en goed van smaak! Als tip: maak het vel los van het vlees en stop de boter en kruiden onder het vel. Voor mij alleen nog Veldhoevekip.

Google icon Google
Brigitte B

Brigitte B

3 maanden geleden

Super Biologisch altijd top. en is eerlijk lekker zondrr gif dus top niks als lof voor jullie site ga er zeker vaker bestellen en hoop natuurlijk dat ik reclame kan maken met die geweldig mooie hoodie;) succes verder met jullie winkel Vr groet Bianca

Google icon Google
Bianca van Roessel

Bianca van Roessel

3 maanden geleden

Ben sinds enige tijd met mijn vriendin bewuster boodschappen aan het doen en meer te denken aan de plaatselijke middenstanders. Deze zorgen voor een goede impuls en stimuleren de omgeving. Wij zijn daarom ontzettend blij, dat wij hier ook een bijdrage aan leveren op deze manier.

Google icon Google
Peter Stoop

Peter Stoop