Boeren Pitstop - Melktap in Zeewolde
 1. Home
 2. /
 3. Zeewolde
 4. /
 5. Boeren Pitstop

Boeren Pitstop Boeren Pitstop is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Zeewolde en omstreken.

Melktap

5,0

Erkemederpad 2
3896 LX
Zeewolde

08:00 - 20:00

Laten bezorgen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afleveradres Aanpassen

Bezorgmoment (optioneel) Aanpassen

Bezorgmoment

Afleveradres

Jouw adressen

Boeren Pitstop.

Boeren Pitstop is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Zeewolde en omstreken.

Melktap

2+

Méér mensen die pure en voedzame producten, rechtstreeks van de boerderij, consumeren. Dat is een van de redenen waarom wij bezoekers gastvrij ontvangen op ons boerenerf. Een 'lekkernij van de boerderij dichtbij' staat voor: vers, voedzaam, puur, lokaal genieten!

Bij Boeren Pitstop kunt u zelf verse Mmmelk tappen uit de melktap! Verse onbewerkte melk van onze koeien. Vol en romig, zoals melk hoort te smaken en waar álle voedingsstoffen nog in zitten. Wij informeren u graag wat het verschil is met verse melk uit de supermarkt.

Ook verkopen wij rundvlees van onze koeien. Rechtstreeks van uw lokale Flevolandse boer is een veel smakelijker én duurzamer stukje vlees op uw bord dan geïmporteerd vlees. Proef het verschil!

Naast deze producten van eigen erf, verkopen wij diverse producten van collega boeren uit de regio. Zoals zuivel, aardappelen en eieren. Omdat u bij Boeren Pitstop geen verkoophuisje treft aan de weg maar óp het boerenerf, is de boer op gaan bij ons niet alleen lekkerder maar ook veel leuker. U ziet met eigen ogen de herkomst van uw eten!

Van medio april t/m oktober is het heerlijk toeven onze picknickplaats in de koeienweide. Geniet mee van de rust én reuring op het boerenerf. Geniet van een heerlijk boerenijsje terwijl de kinderen spelen in de boomhut. Er is educatie en inspiratie rondom melk, in verschillende creatieve (spel)vormen. Kom koekeloeren bij het zichtpunt in de stal, maak een avontuurlijke wandeling op het Laarzenpad dat op ons erf begint. Kortom: kom zelf eens koe(ke)loeren (én proeven)!

Openingstijden

 • Maandag

  08:00 - 20:00

 • Dinsdag

  08:00 - 20:00

 • Woensdag

  08:00 - 20:00

 • Donderdag

  08:00 - 20:00

 • Vrijdag

  08:00 - 20:00

 • Zaterdag

  08:00 - 20:00

 • Zondag

  08:00 - 20:00

Aangemeld op 18-08-2021

Laatst aangepast op 01-11-2023

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Dit vinden klanten van
Boeren Pitstop

5,0

5 reviews

Martine

1 jaar geleden

We halen hier altijd graag de verse melk, het vlees, de verse roomboter en vooral de heerlijke yoghurt. Die is nergens zo lekker. Heerlijk stevig en niet zo zuur als welke andere yoghurt dan ook😃 Leuke spelletjes om de boerderij te ontdekken. Vriendelijke mensen. Top. Met een groep mensen geven we elkaar een seintje als we naar de boerenpitstop gaan en kunnen zo voor elkaar boodschappen meenemen. Werkt perfect! Steun de boer zeker in deze tijd

Corinne

1 jaar geleden

Hele mooie plek! Ik heb al meerdere keren yogurt, walnoten, meel van de molen en meer heerlijke producten gekocht in de winkel. Ook leuk om te combineren met het laarzenpad, alvorens te starten met een bak koffie en een smakelijke koek.

Natascha

1 jaar geleden

Super leuke plek en heerlijke producten. mijn zoontje keek zijn ogen uit bij de koeien 🥰

Janouschka

1 jaar geleden

Dit pareltje via deze app ontdekt! voor de kids en mezelf een uitje en (h)eerlijke producten! de moeite waard om eens aan te schieten! zeer vriendelijke eigenaar

Femke

1 jaar geleden

Super fijn winkeltje, super fijne mensen en heerlijke producten! wij zijn fan!