Geiten- en Schapenboerderij De WolleSik - Boerderijwinkel en Boerderij in Linde

Geiten- en Schapenboerderij De WolleSik.

Geiten- en Schapenboerderij De WolleSik is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Linde en omstreken.

Boerderijwinkel • Boerderij

2+

De WolleSik is een boerderij met geiten, schapen en kippen. Er is een kaasmakerij en een knus boerderijwinkeltje waar heerlijke kaasjes en andere producten worden verkocht. Kleinschaligheid, diervriendelijkheid en duurzaamheid zijn de fundamenten onder het bedrijf. De dieren hebben een goed leven. Ze kunnen jaarrond naar buiten, eten natuurlijk voer en de lammetjes drinken melk bij hun eigen moeder. De rammen en bokjes worden grootgebracht in natuurland en geslacht bij de lokale slager. Het vlees is ook te koop in het boerderijwinkeltje.

Geiten- en Schapenboerderij De WolleSik

Linderweg 38
7925 PC Linde

Openingstijden

 • Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  13:00 - 16:00

 • Woensdag

  13:00 - 16:00

 • Donderdag

  13:00 - 16:00

 • Vrijdag

  13:00 - 16:00

 • Zaterdag

  Op afspraak

 • Zondag

  Gesloten

Aangemeld op 15-11-2020

Laatst aangepast op 15-12-2023

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Dit vinden klanten van
Geiten- en Schapenboerderij De WolleSik

5,0

1 review

Karel-Jan

1 jaar geleden

Zeer vriendelijk hulp en lams vlees zeer lekker.

Producten van andere boeren.

Laten bezorgen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afleveradres Aanpassen

Bezorgmoment (optioneel) Aanpassen

Bezorgmoment

Afleveradres

Jouw adressen