Horse & Hop Honing - Imkerij in Westendorp

Horse & Hop Honing.

Imkerij

8+

Wij zijn een kleinschalige imkerij op een prachtige locatie. Er is veel aandacht voor de omgeving, biodiversiteit en natuurlijk de bijtjes. We vertellen onze bezoekers er graag over.

Onze (h)eerlijke honing is vol, romig, fris en een klein beetje muntig van smaak.
We verkopen naast onze 'gewone' honing ook walnotenhoning; walnoten uit eigen boom, overgoten met onze héérlijke honing. Lekker en makkelijk in de yoghurt, op een broodje brie, etc.

We geven onze (herbruikbare) potjes altijd iets extra's mee, waardoor de honing niet alleen geschikt is om zelf op te snoepen, maar ook heel leuk is om cadeau te geven. We hebben de keuze uit verschillende maten.

Kom vrijblijvend proeven en je bent verkocht!

En als je hier toch bent, maak dan ook een wandeling in het prachtige Noorderbroek bos dat direct aan ons perceel grenst, het is echt de moeite waard.

Naast onze honing verkopen we ook biologische walnoten.

BEE Nature!

Openingstijden

 • Maandag

  18:00 - 22:00

 • Dinsdag

  18:00 - 22:00

 • Woensdag

  18:00 - 22:00

 • Donderdag

  18:00 - 22:00

 • Vrijdag

  18:00 - 22:00

 • Zaterdag

  Op afspraak

 • Zondag

  Op afspraak

Aangemeld op 21-07-2022

Laatst aangepast op 28-07-2022

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Dit vinden klanten van
Horse & Hop Honing

5,0

14 reviews

Saskia Verweij

1 jaar geleden

Heerlijke en eerlijke honing. Niet al te zoete bloemige honing. De walnoten met honing gaan bij mij in de yoghurt. Dat is heerlijk en makkelijk. De potjes zijn ook mooi en leuk om als cadeautje te geven. Zelf ben ik om en wil geen andere honing meer.

Irene

1 jaar geleden

Heerlijke honing! Niet zo zwaar-suiker-zoet, maar licht, zacht en bloemig. een blijvertje! Misschien ook wel lekker in de honing-tijmsaus bij lamsvlees 😉

Alice

1 jaar geleden

Net genoten van de walnoten honing, een lekkerder "kussentje" onder brie op een verse broodje kun je niet bedenken. Wat een heerlijk puur product! Dat proef je!

Jasmijn

1 jaar geleden

Heerlijke walnotenhoning gekocht in een leuk potje! Aanrader! 🐝

Dennis

1 jaar geleden

Vroeger waren wij van de honing uit de supermarkt. Totdat je deze honing geproefd hebt. Geen suikerbom maar fris en puur, zoals honing bedoeld is. Een echte aanrader.

Maria Epping

1 jaar geleden

Super kwaliteit en zeker niet duur.De walnootenhoning is hemels 🥰🥰

Fam van Yperen

1 jaar geleden

Héérlijke honing ! Als pakketje per post goed aangekomen! Super origineel om als cadeautje te geven. Mooie pot met leuk hangertje en persoonlijk bedankje van de imker.

Jan Willem

1 jaar geleden

Heerlijke échte honing 😋

Producten van andere boeren.

Laten bezorgen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afleveradres Aanpassen

Bezorgmoment (optioneel) Aanpassen

Bezorgmoment

Afleveradres

Jouw adressen

Boerderijwinkels in de buurt.