Kaas- en zuivelboerderij 't Hoepel - Boerderijwinkel en Boerderij in Mander

Kaas- en zuivelboerderij 't Hoepel.

Kaas- en zuivelboerderij 't Hoepel is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Mander en omstreken.

Boerderijwinkel • Boerderij

3+

Breng een bezoek aan onze gezellige boerderijwinkel in het Twentse Mander, waar u met aandacht vakkundig en vriendelijk wordt geholpen en waar we diverse soorten boerderijkaas en zuivelproducten aanbieden.
Onze producten komen op onze boerderij op een duurzame manier tot stand zonder gebruik te maken van conserveringsmiddelen en hulpstoffen. Onze kaas en zuivel worden op ambachtelijke en natuurlijke wijze bereid van eigen volle koemelk. Overtuig u zelf en kom gerust proeven en kijken en geniet tevens van het aanbod van diverse streekproducten, allemaal afkomstig van onze prachtigeTwentse natuur.

Kaas- en zuivelboerderij 't Hoepel

Uelserweg 113
7663TD Mander

Openingstijden

 • Maandag

  09:00 - 18:00

 • Dinsdag

  Gesloten

 • Woensdag

  09:00 - 18:00

 • Donderdag

  09:00 - 18:00

 • Vrijdag

  09:00 - 18:00

 • Zaterdag

  09:00 - 18:00

 • Zondag

  Gesloten

Aangemeld op 05-07-2022

Laatst aangepast op 13-11-2023

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Dit vinden klanten van
Kaas- en zuivelboerderij 't Hoepel

5,0

2 reviews

Anne

1 maand geleden

Deze week voor het eerst geweest, heerlijke kaas we komen gauw weer

Arthur

1 jaar geleden

Heerlijke kaas, mooi winkeltje met een gevarieerd aanbod van veel streekproducten. Kaas is zacht en smeuïg van structuur, echte aanrader!

Producten van andere boeren.

Laten bezorgen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afleveradres Aanpassen

Bezorgmoment (optioneel) Aanpassen

Bezorgmoment

Afleveradres

Jouw adressen