Melktap Luinjeberd - Stalletje en Melktap in Luinjeberd

Melktap Luinjeberd.

Melktap Luinjeberd is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Luinjeberd en omstreken.

Stalletje • Melktap

2+

Biologisch melkveebedrijf in Luinjeberd.

Melktap Luinjeberd

Aengwirderweg 142
8459BR Luinjeberd

Openingstijden

 • Maandag

  07:00 - 21:00

 • Dinsdag

  07:00 - 21:00

 • Woensdag

  07:00 - 21:00

 • Donderdag

  07:00 - 21:00

 • Vrijdag

  07:00 - 21:00

 • Zaterdag

  07:00 - 21:00

 • Zondag

  07:00 - 21:00

Aangemeld op 07-07-2022

Laatst aangepast op 31-10-2023

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Dit vinden klanten van
Melktap Luinjeberd

5,0

3 reviews

Erick Veldhuis

9 maanden geleden

Het is een flinke uitdaging om biologische melk te kunnen leveren en ik ben blij dat deze lieve mensen deze uitdaging dagelijks aangaan. De smaak van deze melk is ronduit geweldig. Van harte aanbevolen.

Arnaud

1 jaar geleden

Gele vla gehaald op de terugweg vanaf Leeuwarden.. heerlijk! mooie nette en schone locatie en kan er via QR code betalen.. zeker een bezoekje waart als je in de buurt bent.. ik kom zeker vaker langs..

Frieda

1 jaar geleden

Onlangs voor de tweede keer melk, eieren en pannekoekmix gehaald. wederom super! Het melktappen moet je even onder de knie krijgen ( welk knopje wanneer indrukken etc) maar daarna is het kinderspel. je kunt contant maar ook digitaal betalen na het scannen van een qr code. super makkelijk. een aanrader.

Producten van andere boeren.

Laten bezorgen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afleveradres Aanpassen

Bezorgmoment (optioneel) Aanpassen

Bezorgmoment

Afleveradres

Jouw adressen