Oogst Leiden - Boerderijwinkel, Boerderij, Landwinkel en Anders in Leiden

Oogst Leiden.

Oogst Leiden is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Leiden en omstreken.

Boerderijwinkel • Boerderij • Landwinkel • Anders

12+

Wij zijn Oogst! In Leiden hebben we onze eerste winkel geopend waar je producten kunt kopen van natuurinclusieve boeren uit de buurt! Een breed en kakelvers assortiment van oa boerderij Boterhuys, boerderij de Eenzaamheid, de Kaagse boer en kwekerij Eko-Logisch.

Zo heb je producten van de boer makkelijk op een plek en leer je de verhalen van de boer en de producten kennen. En, krijgt de boer een betere prijs zodat hij weer meer kan investeren in de bodem en biodiversiteit.

De winkel, op de Hogewoerd, wordt gerund door boer Joost van De Eenzaamheid in Warmond. En het is een nieuw concept; het is een zelfbedieningswinkel. Om de winkel te openen gebruik je de app van Oogst. Dan doe je op je gemak je boodschappen in de winkel en tik je in de app aan wat je meeneemt om te betalen.

Kom een keer kijken (eerst de app ‘Oogst’ downloaden in de AppStore/Playstore :))!

Groeten Fennie en Joost

Oogst Leiden

Hogewoerd 8a
2311 HM Leiden

Openingstijden

 • Maandag

  06:00 - 22:00

 • Dinsdag

  06:00 - 22:00

 • Woensdag

  06:00 - 22:00

 • Donderdag

  06:00 - 22:00

 • Vrijdag

  06:00 - 22:00

 • Zaterdag

  06:00 - 22:00

 • Zondag

  06:00 - 22:00

Aangemeld op 07-07-2022

Laatst aangepast op 15-11-2023

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Dit vinden klanten van
Oogst Leiden

5,0

2 reviews

stela

1 jaar geleden

I love this shop! I love their kefir , ice cream , crackers , kombucha, apples, vegan Nutella, and many many more delicious food. Highly recommended 👍

Emiel

1 jaar geleden

Producten van andere boeren.

Laten bezorgen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afleveradres Aanpassen

Bezorgmoment (optioneel) Aanpassen

Bezorgmoment

Afleveradres

Jouw adressen