ZwamBoon - Anders in Apeldoorn

ZwamBoon

Anders

ZwamBoon heeft de uitdaging opgepakt om een biologisch en gezond alternatief voor vlees te ontwikkelen. Je koopt YOi van ZwamBoon rechtstreeks bij de maker in Apeldoorn.
YOi is een eiwitrijk en vezelrijk product dat zowel als Maaltijdbasis als Vleesopvolger inzetbaar is. Qua voedingswaarde vervangt YOi in de Hollandse maaltijd (aardappelen, groente, vlees), zowel de aardappels als het vlees. Je hoeft dus alleen groente toe te voegen om een volledige maaltijd op tafel te zetten.

YOi is een gefermenteerd product van kikkererwten, bruine bonen, haver en zilvervliesrijst. Alles biologisch en allergeenvrij.

YOi smaakt van zichzelf nootachtig, neutraal. Een beetje zoals kikkererwten. YOi neemt heel makkelijk smaken op. Wil je dat YOi smaakt zoals shoarma, dan doe je er shoarma-kruiden op. Italiaans? Groene kruiden en knoflook erbij.

Naast YOi van ZwamBoon, koop je bij ons ook gefermenteerde zuurkool en kimchi en gefermenteerde probiotica-dranken.

Ons motto is: lekker, duurzaam en gezond. Waarbij lekker natuurlijk een eerste vereiste is, anders zit niemand op het product te wachten. Op de website zwamboon.nl is een digitaal receptenboekje te downloaden, waarin allerlei recepten staan: van snackjes tot complete ovenschotels.

ZwamBoon

Spoorstraat 27b
7311 PE Apeldoorn

zwamboon.nl

Openingstijden

 • Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  09:30 - 15:00

 • Woensdag

  09:30 - 15:00

 • Donderdag

  09:30 - 15:00

 • Vrijdag

  09:30 - 15:00

 • Zaterdag

  09:30 - 15:00

 • Zondag

  Gesloten

Aangemeld op 06-12-2022

Laatst aangepast op 06-04-2023

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Schrijf als eerste een review voor
ZwamBoon