De Werkbij Veluwe - Imkerij in Vaassen

De Werkbij Veluwe

Imkerij

6+

De Werkbij Veluwe in Vaassen
De Werkbij Veluwe is een sfeervolle honingwinkel gelegen in het Veluwse Vaassen. Het assortiment bestaat uit imkerartikelen, meer dan 20 soorten honing en Propolis producten. Beginnende en gevorderde imkers zijn welkom voor advies en aankoop van hun gereedschap. De Werkbij Veluwe is honingspeciaalzaak en voor een origineel cadeautje kun je hier goed terecht. Stel zelf een leuk pakket samen en verras er iemand mee! Kom je van ver? Een kopje koffie is altijd mogelijk. Welkom om te leren over de natuur en imkeren. Wij helpen graag!

Imkerspullen De Werkbij Veluwe
Het materiaal voor imkers bij De Werkbij is niet te bestellen via de website. In de winkel in Vaassen kun je terecht voor al je imkermaterialen. Je mag ook vooraf bij Jannitha bestellen via dit e-mailadres: [email protected].

Er is altijd iemand aanwezig die je helpt en adviseert bij je aankoop. Wil je zeker weten dat je product op voorraad is? Bel gerust! Of stuur een mailtje.

De Gatherhof: Een tuin die zich richt op biodiversiteit
Aan de overkant van de weg ligt de Gatherhof. Deze prachtige tuin wordt door Kees Verrips en Nienke Boone verder ontwikkeld. Er staan bomen, bloemen en heesters, en een aantal bijenkasten. Hier worden workshops en activiteiten georganiseerd voor imkerverenigingen, schoolklassen en andere groepen. Zo delen we ons enthousiasme rond tuinontwikkeling, bijenhouden en biodiversiteit. De tuin is altijd open. Van harte welkom om een kijkje te nemen en ervan te genieten. Laat je inspireren!

Propolis en Propolia
In onze winkel vind je ook de verzorgingsproducten van Propolia. Deze verzorgingslijn draait volledig om propolis. Dit bacterie- en schimmeldodende goedje wordt gemaakt door de bijen. Velen hebben de werking van propolis al ondervonden en zijn zeer lovend over de verzorgingsproducten. Probeer het zelf!

Een fietstocht?
De Werkbij Veluwe ligt op de rand van de IJsselvallei, een prachtig gebied voor een fietstocht. Door middel van de fietsknooppunten is het gemakkelijk om een rondje over de Veluwe te maken! Om de tocht nog aangenamer te maken, kan je bij ons heerlijke honingsnoepjes of honingkoek halen voor onderweg. Zin in een kopje koffie? Wij schenken het graag voor je in.

De Werkbij Veluwe

Gatherweg 34
8171 LC Vaassen

www.dewerkbij.nl

Openingstijden

 • Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  Gesloten

 • Woensdag

  09:00 - 16:00

 • Donderdag

  09:00 - 16:00

 • Vrijdag

  09:00 - 16:00

 • Zaterdag

  09:00 - 16:00

 • Zondag

  Gesloten

Aangemeld op 16-11-2020

Laatst aangepast op 11-04-2023

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Dit vinden klanten van
De Werkbij Veluwe

1,0

1 review

Ben

1 jaar geleden

Kunnen jullie aangeven wat jullie verkopen en tegen welke prijzen, dat zie ik namelijk nergens staan.