Boerderij Erve 't Overweg - Melktap & vlees - Boerderijwinkel, Stalletje, Boerderijautomaat, Melktap en Boerderij in Diepenveen

Boerderij Erve 't Overweg - Melktap & vlees.

Boerderij Erve 't Overweg - Melktap & vlees is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Diepenveen en omstreken.

Boerderijwinkel • Stalletje • Boerderijautomaat • Melktap • Boerderij

9+

Welkom bij Boerderij Erve 't Overweg!
Wij, Wilco en Heleen, melken hier 95 melkkoeien. In de zomermaanden grazen de koeien buiten. De melk van onze koeien leveren wij met het 'PlanetProof' keurmerk (een duurzame melkstroom) aan FrieslandCampina. Echter verkopen we ook een deel van de melk van onze koeien, via een zelfbedieningsapparaat; de melktap! De melk uit de tap is onbewerkt en dus volle melk en kost 1 euro per liter. U kunt zelf een fles meenemen, maar herbruikbare, glazen flessen zijn ook bij ons te koop voor € 1 p.st.
In ons kleine winkeltje verkopen wij ook rundvlees van eigen koeien, eieren van een kippenboer uit de buurt, pannenkoekenmeel van de Bökkers Mölle in Olst, honing van de plaatselijke imker, boeren roomijs van eigen melk gemaakt, aardappels geteeld door onze buurman-akkerbouwer, mooie wenskaarten van ZusjesWolff én thee van Sallandse bodem!

Goed om te weten: betalingen kunnen alleen met contant geld gedaan worden.

We laten graag zien hoe wij zorgen voor onze dieren en de natuur. Neem daarom ook zeker even een kijkje in de stal en op ons erf.

Boerderij Erve 't Overweg - Melktap & vlees

Raalterweg 49
7431 PA Diepenveen

Openingstijden

 • Maandag

  07:00 - 19:00

 • Dinsdag

  07:00 - 19:00

 • Woensdag

  07:00 - 19:00

 • Donderdag

  07:00 - 19:00

 • Vrijdag

  07:00 - 19:00

 • Zaterdag

  07:00 - 19:00

 • Zondag

  07:00 - 19:00

Aangemeld op 29-06-2020

Laatst aangepast op 24-01-2024

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Dit vinden klanten van
Boerderij Erve 't Overweg - Melktap & vlees

5,0

6 reviews

Cers

1 jaar geleden

Zeker een klant erbij! Super lieve dame die ons heeft geholpen!

Shauni

1 jaar geleden

Ze hebben er een vaste klant bij!

ray

1 jaar geleden

Wat een fantastisch heerlijke melk hebben ze hier

Mien

1 jaar geleden

Vanmiddag met ze vieren bij de boerderij geweest melk en eieren gekocht .. super leuk daar ijsje gegeten met de kinderen.hier moeten meer mensen hun spullen halen !! wij komen zeker weer terug😊

Ronja

1 jaar geleden

Voor het eerst melk getapt. Mooi systeem. Ook eieren en kruidkoekmix gekocht. Heel fijn om niet de supermarkt in te hoeven. Als kind haalde ik al melk bij de boer.

Irma Huisman

3 jaar geleden

Mijn Buurvrouw heeft jullie bedrijf aanbevolen, nou echt zo lekker en goedkoop ook nog eens. Ik ga straks even melk en eieren halen. Dus kom allen.

Producten van andere boeren.

Laten bezorgen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afleveradres Aanpassen

Bezorgmoment (optioneel) Aanpassen

Bezorgmoment

Afleveradres

Jouw adressen