Vleesch van Plante - Boerderijwinkel in Klarenbeek

Vleesch van Plante

Boerderijwinkel

4+

Echt Nederlands vlees van eigen vleesvee koeien, buurvarkens en biologische kip van Kemper. Kom kijken op onze boerderij, of in de wei, waar onze koeien samen met hun kalfjes genieten van veel ruimte. Wij zijn een extensief bedrijf en werken samen met Natuurmonumenten omdat wij geloven dat het houden van vee hand in hand met de natuur samen gaat. We verkopen vanuit de diepvries. Zowel rund als varken wordt geslacht, uitgebeend en verpakt door Slagerij Ter Weele. En door ons van kop tot staart met passie verkocht.
Heb jij oog voor lokaal, diervriendelijk, eerlijk en vooral heel erg lekker vlees dan is Vleesch van Plante iets voor jou. Ook voor cadeaupakketten, waardebonnen, bbq schalen en gevulde kisten.

Vleesch van Plante

Zutphenseweg 38
7382 AM Klarenbeek

Openingstijden

 • Maandag

  Op afspraak

 • Dinsdag

  Op afspraak

 • Woensdag

  Op afspraak

 • Donderdag

  Op afspraak

 • Vrijdag

  Op afspraak

 • Zaterdag

  09:00 - 15:00

 • Zondag

  Gesloten

Aangemeld op 02-08-2022

Laatst aangepast op 06-04-2023

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Dit vinden klanten van
Vleesch van Plante

5,0

1 review

Jack Leenders

4 maanden geleden

Het is altijd een feestje om bij hen de mooie producten te kopen. Zoveel warmte straalt daar van uit. TOPkwaliteit en het voelt ook als Dankbaarheid voor Moeder Aarde, op respectvolle wijze met dieren omgaan. Bewustzijn wat je eet. Ook hele lieve mensen bij Vleesch van Plante.