Boerderij Runder-Lust - Boerderijwinkel en Boerderij in Nederhorst den Berg

Boerderij Runder-Lust

Boerderijwinkel • Boerderij

6+

Boerderij Runder-lust is een echt familiebedrijf, waarbij de 3e generatie nu zorgt voor de verkoop van op en top vlees van eigen runderen en diverse overige streekproducten. Ons rundvlees is afkomstig van het Belgsich Blauwe vleesras, de befaamde dikbil.

Met veel passie en persoonlijke aandacht houden wij (van) ons vee. Onze koeien, met kalfjes, grazen het grootste gedeelte van het jaar in de weilanden rondom de boerderij. In de winter verblijven ze op een dik pak stro in ruime en lichte stallen met kriebelborstels. Op stal krijgen ze hooi van eigen land, mais en ander voer zo veel mogelijk uit de regio met een aanvulling van vitamines en mineralen.

Wij hebben altijd een breed assortiment diepgevroren rundvlees. Ca 1 keer per maand zal er een vers moment zijn, houd onze facebook in de gaten voor de exacte data daarvan. Daarnaast bieden wij ook andere streekproducten zoals verse groente en fruit, zuivel en een hoop anders lekkers. Wij denken ook graag mee met u voor bijzondere, unieke en persoonlijke cadeau of kerstpakketten.

Nieuwsgierig geworden?
Kom dan gezellig een kijkje nemen bij ons op stal, dan weet u wat u eet. Wij zijn iedere vrijdag van 12.00 t/m 17.00 geopend en zaterdag van 8.00 t/m 15.00.

Een korte, eerlijke en duurzame weg van boer tot bord!

Boerderij Runder-Lust

Eilandseweg 16
1394JE Nederhorst den Berg

Openingstijden

 • Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  Gesloten

 • Woensdag

  Gesloten

 • Donderdag

  Gesloten

 • Vrijdag

  12:00 - 17:00

 • Zaterdag

  08:00 - 15:00

 • Zondag

  Gesloten

Aangemeld op 08-07-2022

Laatst aangepast op 01-11-2023

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Schrijf als eerste een review voor
Boerderij Runder-Lust