Locatie

Huidige locatie

Kies je locatie om verkooppunten in de buurt te ontdekken

Hoofdafbeelding van Hoeve Ravenstein
 1. Home
 2. /
 3. Baarn
 4. /
 5. Hoeve Ravenstein
★★★★★ 3 (2)

Hoeve Ravenstein

Gesloten

Boerderijwinkel • Boerderij

LOKALE PRODUCTEN, BOERDERIJBELEVING EN EEN VLEUGJE ROMANTIEK
Bij Hoeve Ravenstein, een monumentale boerderij in het hart van Gooi- en Eemland op Landgoed Groeneveld in Baarn, vind je op ons levendige boerenerf talloze lokale (vlees)producten, een Boerderijwinkel, een Boerderijcafé, een moes- en pluktuin en een koeienstal.

DUURZAAM WINKELEN OP DE BOERDERIJ
Duurzaam winkelen bij Hoeve Ravenstein? Dat moeten we misschien even uitleggen. Wacht, we vragen het aan boerin Saskia van de Boerderijwinkel op het erf. Ze komt net binnenwaaien met een houten kratje verse groente, zo van het land. ‘Bij een duurzame Boerderijwinkel kun je het beste denken aan een supermarkt, waarbij geen gebruik wordt gemaakt van kunstmest, chemische bestrijdingsmiddelen of groeihormonen om de voeding te produceren. Bij ons kun je – naast rundvlees van Hoeve Ravenstein, kip, vis, wild en gevogelte – terecht voor al je dagelijkse boodschappen, zoals brood, zuivel, groente en kaas.’

WINKELEN IN EEN OASE VAN RUST
De Boerderijwinkel van Hoeve Ravenstein bevindt zich in de landelijke omgeving van Gooi- en Eemland, uitstekend bereikbaar vanuit Amersfoort, Baarn, Bilthoven, Hilversum, Laren of Soest. Hier word je omarmd door eeuwenoude bossen en groene weiden, ruikt het naar pas gemaaid gras, vochtig mos, fluitenkruid en bosviooltjes. Dat is nog eens rustig winkelen!

DUURZAAM, GLUTENVRIJ EN STREEKGEBONDEN
‘Klanten zijn vaak verrast over het grote assortiment van onze boerderijwinkel’, vertelt boer Arnold. ‘In deze sfeervolle supermarkt, hier direct op het boerenerf in de voormalige koeienstal, vind je duizenden duurzame, glutenvrije en streekgebonden producten uit de regio. Van heerlijke zuivel en diverse boerenkazen tot vers geoogst fruit, van glutenvrij brood tot persoonlijke verzorgingsproducten en… nou ja, van alles dus!’

Op je gemak al je dagelijkse boodschappen doen, zonder de hectiek van een drukke supermarkt, overvolle parkeerplaats of lange rijen bij de kassa. Dat klinkt goed!

We verkopen onder andere

Helaas biedt Hoeve Ravenstein geen online producten aan. Zou je graag producten met prijzen willen zien en deze via ons platform kunnen reserveren/bestellen? Geef de boer een seintje. Wij sturen namens jou een mailtje naar de boer.

Openingstijden

 • Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  08:30 - 17:00

 • Woensdag

  08:30 - 17:00

 • Donderdag

  08:30 - 17:00

 • Vrijdag

  08:30 - 18:00

 • Zaterdag

  08:30 - 17:00

 • Zondag

  Gesloten

Beoordelingen

Hoeve Ravenstein

★★★★★

Gebaseerd op 2 reviews

Janouschka

★★★★★ 6 maanden geleden

Prachtige locatie vol verse producten en lekkernijen en een prima uitje met de kids👌🏻 koffie met iets lekkers is ook aanwezig

commercieel

★★★★★ 6 maanden geleden

Mooie locatie, maar naar ons idee te commercieel. Voor wie bij de boer wil kopen, lijkt deze plek niet geschikt.

Aangemeld op 19-11-2020

Laatst aangepast op 14-07-2022

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.