Natuurboerderij Hardebol - Boerderijwinkel en Boerderij in Landsmeer

Natuurboerderij Hardebol .

Natuurboerderij Hardebol is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Landsmeer en omstreken.

Boerderijwinkel • Boerderij

18+

Sinds halverwege 2020 runnen wij nu de beheerdersboerderij van Landschap Noord-Holland, en dat bevalt prima. De winkel is ontzettend leuk om te doen, de producten veranderen met de seizoenen, daardoor zijn er elke keer weer andere producten te koop.

Ons hoofdproduct is het Black-Angus rundvlees wat wij verkopen. Dit komt dan ook van eigen boerderij. Ook is het mooi om producenten uit de streek een verkooppunt te kunnen bieden. Zo verkopen we scharrel kip, scharrel varken (uit de Beemster), zuivel van West-Zaanse Zuivelboerderij, Heerhugowaardse wijn en eieren van eigen kipjes. En sinds kort zijn we exclusief verkooppunt van het Croosduijkertje, een echt Landmeers likeurtje.

Naast de streekproducten verbouwen wij zelf op kleine schaal groente en fruit, zoals wortels, prei, aardbeien en rabarber. Dit is echt alleen in het seizoen.

De aardbeien verkopen wij in de winkel, maar we maken er ook jam van, of we gebruiken ze voor in andere producten die we maken en verkopen.

Soms krijgen we ook producten van omliggende telers, zoals pruimen, die gebruiken we dan weer in de appel-pruimentaart. En die kun je dan weer kopen in onze winkel.

Openingstijden

 • Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  10:00 - 16:00

 • Woensdag

  10:00 - 16:00

 • Donderdag

  Gesloten

 • Vrijdag

  10:00 - 16:00

 • Zaterdag

  10:00 - 16:00

 • Zondag

  Gesloten

Aangemeld op 20-06-2022

Laatst aangepast op 06-01-2024

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Dit vinden klanten van
Natuurboerderij Hardebol

5,0

2 reviews

K

3 maanden geleden

The best!

isabelle

1 jaar geleden

Heerlijke plek, met alleen maar lekkere producten, iedereen is super vriendelijk en geduldig om alles uit te leggen. kinderen kunnen op allerlei speelgoed trekkers door de stallen rijden, wat het echt een super fijne en warme plek is om heen te gaan !

Producten van andere boeren.

Laten bezorgen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afleveradres Aanpassen

Bezorgmoment (optioneel) Aanpassen

Bezorgmoment

Afleveradres

Jouw adressen