Boerderijwinkel van Damme - Boerderijwinkel en Boomgaard in Heinkenszand
 1. Home
 2. /
 3. Heinkenszand
 4. /
 5. Boerderijwinkel van Damme

Boerderijwinkel van Damme. Boerderijwinkel van Damme is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Heinkenszand en omstreken.

Boerderijwinkel • Boomgaard

5,0

Oudekamerseweg 7
4451 NC
Heinkenszand

08:30 - 12:00 / 13:00 - 17:00

Laten bezorgen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afleveradres Aanpassen

Bezorgmoment (optioneel) Aanpassen

Bezorgmoment

Afleveradres

Jouw adressen

Boerderijwinkel van Damme.

Boerderijwinkel van Damme is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Heinkenszand en omstreken.

Boerderijwinkel • Boomgaard

3+

In de winkel van de familie Van Damme is er altijd wel een nieuwe uitdaging. De producten worden verbouwd op onze boerderij of zorgvuldig ingekocht van gecertificeerde bedrijven waarbij wij rekening  houden met de prijs kwaliteit verhouding. Duurzaamheid, versheid en diervriendelijkheid vinden wij belangrijke begrippen. Dit proberen wij te waarborgen door bijvoorbeeld gecertificeerd vlees te verkopen. Denk hierbij aan de predicaten: "Duurzaam varkensvlees" of "Gildehoen". Kortom: u als klant staat natuurlijk centraal.

Ons bedrijf is Global gap gecertificeerd. Dit houdt in dat wij aan strenge eisen moeten voldoen zodat uw voedsel veiligheid wordt gewaarborgd en dat onze producten het predicaat "milieu verantwoord geteeld" draagt. Daarnaast ondernemen wij duurzaam door bijvoorbeeld zonne-energie te gebruiken. Onze ambachtelijke producten worden zeer gewaardeerd. Een voorbeeld van een ambachtelijk product is onze appel- en perensap. Deze sap wordt van eigen teelt geperst. Ook op het gebied van saladeschotels, gourmet, borrelhapjes en BBQ producten is veel mogelijk.

Openingstijden

 • Maandag

  08:30 - 12:00 / 13:00 - 17:00

 • Dinsdag

  Gesloten

 • Woensdag

  Gesloten

 • Donderdag

  08:30 - 12:00 / 13:00 - 17:00

 • Vrijdag

  08:30 - 12:00 / 13:00 - 17:00

 • Zaterdag

  08:30 - 15:00

 • Zondag

  Gesloten

Aangemeld op 05-04-2020

Laatst aangepast op 04-01-2024

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Dit vinden klanten van
Boerderijwinkel van Damme

5,0

1 review

J.J. Kloos

1 jaar geleden

Goede producten, vriendelijke bediening.