Het Stalletje onder aan de Dijk - Boerderijwinkel, Stalletje en Boerderij in Geersdijk

Locatie

Huidige locatie

Kies je locatie om verkooppunten in de buurt te ontdekken

Afbeelding voor Het Stalletje onder aan de Dijk
Hoofdafbeelding van Het Stalletje onder aan de Dijk
 1. Home
 2. /
 3. Geersdijk
 4. /
 5. Het Stalletje onder aan de Dijk
5 (8 reviews)

Het Stalletje onder aan de Dijk

Tijdelijk gesloten

Boerderijwinkel • Stalletje • Boerderij

Let op! We zijn tijdelijk gesloten tot en met 1 dec. 2023

Door herstel van ziekte zijn we gesloten. We hopen DV 1 december 2023 weer open te gaan.

In ons gezellige Stalletje onderaan de Dijk vind je (h)eerlijke Groenten, Fruit, Aardappelen, Jam, Eieren en nog veel meer.

In het voorjaar/zomer mag je onbespoten groenten uit de moestuin oogsten.

In het seizoen kan je een bos bloemen plukken in de pluktuin, alleen genieten van de bloemen mag ook!

En...als afsluiter een lekker Boerderijs❣️

We verkopen onder andere

Helaas biedt Het Stalletje onder aan de Dijk geen online-producten aan. Zou je graag producten met prijzen willen zien en deze via lekkerder.nl kunnen reserveren/bestellen? Geef de boer een seintje. Wij sturen namens jou een mailtje naar de boer.

Openingstijden

 • Maandag

  Tijdelijk gesloten

 • Dinsdag

  Tijdelijk gesloten

 • Woensdag

  Tijdelijk gesloten

 • Donderdag

  Tijdelijk gesloten

 • Vrijdag

  Tijdelijk gesloten

 • Zaterdag

  Tijdelijk gesloten

 • Zondag

  Tijdelijk gesloten

Dit vinden klanten van Het Stalletje onder aan de Dijk

5,0

Gebaseerd op 8 reviews

Thomas Siahaya

1 jaar geleden

Dit is zoals een stalletje (zeg maar stal) behoort te zijn! Mooie producten van eigen teelt of van boeren uit de buurt. Maar ook de aankleding. Het ziet er gezellig en knus uit. Echt een aanrader!

Adelinde

2 jaar geleden

Leuk initiatief, uitnodigend, mooie presentatie van groenten, fruit, sapjes, jam en veel meer. Top kwaliteit vers van het land. Een aanwinst in de buurt!

Nina de Frel

2 jaar geleden

Wat een fantastische manier van boodschappen doen en wat ziet het er geweldig uit allemaal! Dankjulliewel voor dit toffe intitiatief!! ?

Jenthe

3 jaar geleden

Lekkere verse producten, aardige vrouw en het is haast in m’n achtertuin.

Aangemeld op 24-08-2020

Laatst aangepast op 10-05-2023

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Reviews van gebruikers over de app en site van Lekkerder bij de Boer

Gemiddelde beoordeling

4.4/5 355 reviews

2 maanden geleden

Super goed en alles is goed geregeld . Een app die zegt wanneer ze aangevuld zijn en als top op vuurpijl en mooie nieuwe kast die op.maar gemaakt is .... en toppers gemaakt hebben .. 👏👏😁

Google icon Google
Astrid Adriaanseb

Astrid Adriaanseb

2 maanden geleden

interessant!

Google icon Google Play

4 maanden geleden

Dankzij deze app kan ik in heel Nederland terecht bij de boer om mijn zuivel, kaas, eieren, groente, fruit en vlees te kopen. Geen supermarkt hiervoor meer nodig, want bij de boer is het Gezondste Voedsel!

Google icon Google Play

3 maanden geleden

Superorganisatie met een boerenhart! Wat mooi dat iedereen op een eenvoudige manier kan ontdekken waar al het lekkers van de agrarische sector te verkrijgen is. Onze melktap en boerenkaas wordt goed gevonden!

Google icon Google
Mariska van Diepenbeek

Mariska van Diepenbeek

3 maanden geleden

De app geeft een lekkernij aan produkten weer welke in de buurt gevonden kunnen worden. Hiermee kun je lokaal boodschappen lekkere en eerlijke boodschappen doen. Een kaart waar alle winkels en boeren zich bevinden zou ik wel handig vinden, dan is een fietsroute maken langs de winkels en boerderijen nog handiger. Vandaag in de biowinkeln in Klein Dongen geweest en van het weekend naar de molen in Dongen. Heerlijk op meerdere manieren.

Google icon Google
Rob Verdoold

Rob Verdoold

3 maanden geleden

Sinds het ontdekken van de app gebruiken wij de app heel vaak. Vooral als we op vakantie zijn, is het heel fijn om in de buurt van de camping de plaatselijke verkooppunten te steunen. De fietstochten worden erop afgestemd, zo wordt bepaald wat we die dag eten. Het is een Lekkerder, rode draad in onze vakantie, waarin we altijd buiten koken.

Google icon Google
Arno Vuist

Arno Vuist

3 maanden geleden

Boerderijwinkel Zuidland, wat een geweldig fijne mensen en wat een gezellig winkeltje. Als ik in de buurt ben ga ik altijd even buurten en haal ik heerlijke groente en fruit bij Yvonne. Het leuke vind ik dat ondanks ik er zeker niet om de hoek woon, zij mij altijd herkend. Ik lees de nieuwsbrief altijd en veel plezier en zo word ik als stadsmens toch wat meer bekend met het boerenleven. Super!

Google icon Google
marty buis

marty buis

3 maanden geleden

Jumbo? Lidl? Albert wie? Gewoon goeie, eerlijke en betaalbare producten van en bij de boer!! Meer smaak en verser dan bij de supermarkt en je steunt je lokale boerenbedrijven! Goed dat "Lekkerder bij Boer" zich inspant om boeren ook online een platform te bieden.......een aanrader voor iedereen die de boer een warm hart toedraagt!!

Google icon Google
AN

AN

3 maanden geleden

Afgelopen week kaas gehaald bij de boer. Heerlijke kaas welke een heerlijke smaak heeft en vers van het mes komt. Geen kaas wat eerst weken onderweg is maar verse kaas dus. Voorverpakte kaas in de supermarkt heeft al indroging aan de korst dus al een hele tijd onderweg. Dus de keus is dan niet zo moeilijk

Google icon Google
A.r. Potze

A.r. Potze

3 maanden geleden

Wat ik heel belangrijk vind is dat een dier een goed leven heeft gehad voordat het geslacht wordt en dat is bij de Veldhoeve kip het geval. Bovendien nog biologisch ook. De kip was heerlijk sappig en goed van smaak! Als tip: maak het vel los van het vlees en stop de boter en kruiden onder het vel. Voor mij alleen nog Veldhoevekip.

Google icon Google
Brigitte B

Brigitte B

3 maanden geleden

Super Biologisch altijd top. en is eerlijk lekker zondrr gif dus top niks als lof voor jullie site ga er zeker vaker bestellen en hoop natuurlijk dat ik reclame kan maken met die geweldig mooie hoodie;) succes verder met jullie winkel Vr groet Bianca

Google icon Google
Bianca van Roessel

Bianca van Roessel

3 maanden geleden

Ben sinds enige tijd met mijn vriendin bewuster boodschappen aan het doen en meer te denken aan de plaatselijke middenstanders. Deze zorgen voor een goede impuls en stimuleren de omgeving. Wij zijn daarom ontzettend blij, dat wij hier ook een bijdrage aan leveren op deze manier.

Google icon Google
Peter Stoop

Peter Stoop