Locatie

Huidige locatie

Kies je locatie om verkooppunten in de buurt te ontdekken

Hoofdafbeelding van Landwinkel en Schenkerij de Kersenhut
 1. Home
 2. /
 3. Cothen
 4. /
 5. Landwinkel en Schenkerij de Kersenhut

Landwinkel en Schenkerij de Kersenhut

Gesloten

Boerderijwinkel • Landwinkel • Boerderij

Te midden van onze boomgaard met hoogstamkersen vindt u onze Landwinkel en Schenkerij. Hier kunt u alle seizoenen genieten van ons fruit (appels-peren-pruimen-rode bessen) en in het bijzonder van onze kersen. In onze Landwinkel hebben wij een gevarieerd assortiment van eerlijke en heerlijke (streek) producten. In onze cadeau hoek hebben wij naast de vele cadeaupakketten ook andere leuke geschenken zoals servies, woonaccessoires en tuinartikelen.

In de winter knus bij de houtkachel of in de zomer op onze veranda of in de boomgaard? In de Schenkerij serveren wij vooral huisgemaakte lekkernijen. Hier kunt u in alle rust genieten van een kopje koffie met iets lekkers of een smakelijke lunch.

De gerechten op onze lunchkaart worden dagelijks vers bereid, grotendeels met producten uit de regio die seizoensgebonden zijn. Zo kunnen wij onze gasten iedere keer verrassen met nieuwe gerechten. U kunt dit combineren met een bezoek aan Het Kersenmuseum of een wandeling door onze boomgaard.

Komt u met uw (klein) kinderen? Ook zij kunnen zich bij ons prima vermaken.
Bij de wandeling door de boomgaard hebben we ook een vragenlijst voor kinderen zodat zij spelenderwijs leren over de kersenteelt.

Wanneer u iets te vieren heeft, we hebben door het jaar heen leuke arrangementen die elke gelegenheid een feestelijk tintje geven.

We verkopen onder andere

Helaas biedt Landwinkel en Schenkerij de Kersenhut geen online producten aan. Zou je graag producten met prijzen willen zien en deze via ons platform kunnen reserveren/bestellen? Geef de boer een seintje. Wij sturen namens jou een mailtje naar de boer.

Openingstijden

 • Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  09:00 - 17:00

 • Woensdag

  09:00 - 17:00

 • Donderdag

  09:00 - 17:00

 • Vrijdag

  09:00 - 17:00

 • Zaterdag

  09:00 - 16:00

 • Zondag

  Gesloten

Beoordelingen

Landwinkel en Schenkerij de Kersenhut

Dit verkooppunt heeft nog geen reviews.

Aangemeld op 28-02-2021

Laatst aangepast op 14-07-2022

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.