Boerderijwinkel Lagerweij - Boerderijwinkel en Boerderij in Buurmalsen

Boerderijwinkel Lagerweij.

Boerderijwinkel • Boerderij

2+

Eieren vers van de boer, lekkerder kan niet! Bij Lagerweij Eieren in Buurmalsen zijn alle scharreleieren dagvers met het 1-ster beter leven keurmerk van de Dierenbescherming. Ze worden verkocht in de boerderijwinkel. Daar vind je ook cadeauartikelen en verse streekproducten waaronder een groot aantal met het streekmerk Betuws Best.

Drink een kop koffie of thee met zelfgemaakte cake op het terras of in de koffiehoek en kijk hoe de kippen heerlijk scharrelen achter het glas. De familie vertelt u graag meer over het reilen en zeilen van de boerderij. Voor de kinderen is er een speelhoek en boven de winkel is een ruimte ingericht voor zakelijke aangelegenheden.

Boerderijwinkel Lagerweij

Rijksstraatweg 61C
Buurmalsen

Openingstijden

 • Maandag

  00:00 - 23:59

 • Dinsdag

  00:00 - 23:59

 • Woensdag

  00:00 - 23:59

 • Donderdag

  00:00 - 23:59

 • Vrijdag

  00:00 - 23:59

 • Zaterdag

  00:00 - 23:59

 • Zondag

  Gesloten

Aangemeld op 15-04-2020

Laatst aangepast op 01-11-2023

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Dit vinden klanten van
Boerderijwinkel Lagerweij

5,0

2 reviews

Cynthia

1 jaar geleden

Mooie winkel, hele goede artikelen, vers vlees,groenten,fruit,zuivel, cadeau artikelen div sappen, lokale drankjes, koek, noten en nog veel meer. en natuurlijk de lekkerste eieren uit de omgeving, de kippen kan je zien achter glas ze hebben genoeg ruimte omdat wij alleen het buitenverblijf zien ze kunnen ook gewoon zelf naar binnen oid. de mensen in de winkel zijn uiterst vriendelijk, gezellig een bakkie doen met zelfgebakken lekkers of een ijsje toe is allemaal mogelijk. wist je dat je er ook je elektrische auto kan opladen tijdens het wachten kan je even lekker wat drinken en natuurlijk is er ook een toilet. wij komen er erg graag

Danielle

1 jaar geleden

Mooie winkel maar vind wel dat ze veel te veel kippen hebben..schrok ervan, toen ik dat zag..die hebben echt niet genoeg ruimte..

Producten van andere boeren.

Laten bezorgen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afleveradres Aanpassen

Bezorgmoment (optioneel) Aanpassen

Bezorgmoment

Afleveradres

Jouw adressen

Boerderijwinkels in de buurt.