Locatie

Huidige locatie

Kies je locatie om verkooppunten in de buurt te ontdekken

Hoofdafbeelding van Boerderijwinkel Lagerweij
 1. Home
 2. /
 3. Buurmalsen
 4. /
 5. Boerderijwinkel Lagerweij
★★★★★ 5 (1)

Boerderijwinkel Lagerweij

Open Sluit om 23:59

Boerderijwinkel • Boerderij

Eieren vers van de boer, lekkerder kan niet! Bij Lagerweij Eieren in Buurmalsen zijn alle scharreleieren dagvers met het 1-ster beter leven keurmerk van de Dierenbescherming. Ze worden verkocht in de boerderijwinkel. Daar vind je ook cadeauartikelen en verse streekproducten waaronder een groot aantal met het streekmerk Betuws Best.

Drink een kop koffie of thee met zelfgemaakte cake op het terras of in de koffiehoek en kijk hoe de kippen heerlijk scharrelen achter het glas. De familie vertelt u graag meer over het reilen en zeilen van de boerderij. Voor de kinderen is er een speelhoek en boven de winkel is een ruimte ingericht voor zakelijke aangelegenheden.

We verkopen onder andere

Helaas biedt Boerderijwinkel Lagerweij geen online producten aan. Zou je graag producten met prijzen willen zien en deze via ons platform kunnen reserveren/bestellen? Geef de boer een seintje. Wij sturen namens jou een mailtje naar de boer.

Openingstijden

 • Maandag

  00:00 - 23:59

 • Dinsdag

  00:00 - 23:59

 • Woensdag

  00:00 - 23:59

 • Donderdag

  00:00 - 23:59

 • Vrijdag

  00:00 - 23:59

 • Zaterdag

  00:00 - 23:59

 • Zondag

  Gesloten

Beoordelingen

Boerderijwinkel Lagerweij

★★★★★

Gebaseerd op 1 review

Danielle

★★★★★ 6 maanden geleden

Mooie winkel maar vind wel dat ze veel te veel kippen hebben..schrok ervan, toen ik dat zag..die hebben echt niet genoeg ruimte..

Aangemeld op 15-04-2020

Laatst aangepast op 14-07-2022

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.