Boerderijautomaat Het Hoekje - Boerderijautomaat in Maarsbergen

Boerderijautomaat Het Hoekje.

Boerderijautomaat Het Hoekje is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Maarsbergen en omstreken.

Boerderijautomaat

4+

Hier koopt u verse producten rechtstreeks van de boer zoals biologische eieren en leveren versen kaas en ook droge worsten en ook grilworsten met of zonder kaas en nog veel meer lekkere producten dus kom gerust eens bij ons kijken bij boerderij automaat het hoekje

Boerderijautomaat Het Hoekje

Rumelaarseweg 18
3953 MP Maarsbergen

Openingstijden

 • Maandag

  06:00 - 22:00

 • Dinsdag

  06:00 - 22:00

 • Woensdag

  06:00 - 22:00

 • Donderdag

  06:00 - 22:00

 • Vrijdag

  06:00 - 22:00

 • Zaterdag

  06:00 - 22:00

 • Zondag

  Gesloten

Aangemeld op 22-12-2023

Laatst aangepast op 22-12-2023

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Dit vinden klanten van
Boerderijautomaat Het Hoekje

5,0

1 review

Kim Heijenk

1 week geleden

Leuk huisje op het erf. De boerderijautomaat heeft veel verschillende producten en is makkelijk te bedienen. Ben heel benieuwd naar de harde worst die ik heb meegenomen!

Producten van andere boeren.

Laten bezorgen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afleveradres Aanpassen

Bezorgmoment (optioneel) Aanpassen

Bezorgmoment

Afleveradres

Jouw adressen