Melktap, Kaasautomaat en Boerenijs - Boerderijwinkel, Boerderijautomaat, Melktap en Boerderij in Heenvliet

Melktap, Kaasautomaat en Boerenijs.

Boerderijwinkel • Boerderijautomaat • Melktap • Boerderij

2+

Wij runnen onze boerderij met een opendeur voor bezoekers. Je mag altijd even kijken bij de koeien en kalfjes op ons erf. Ons moderne melkveebedrijf met 120 melkkoeien is gevestigd aan de Drieëndijk 15 in Heenvliet. We doen aan duurzame energie, natuurbeheer, boerderijeducatie, adopteer een koe en verhuren de Rozenheim voor vergaderingen & feestjes. Prachtig uitzicht op de koeien door glazenwand.

Tap zelf je verse onbewerkte melk uit de Melktap. Betaal met gepast kleingeld. Melk kost €0,80 per liter. Je mag zelf een fles mee brengen of bij ons een glazen herbruikbare Melkfles (inhoud 1 liter) aanschaffen.

Echt lekker kaas haal je bij de Boer. In onze Kaasautomaat vind je alle soorten kaas. Jong, Jong belegen, Belegen, Extra belegen, Oud en 30+ variant. Betalen kan met kleingeld, briefgeld of contactloos pinnen. Super handig is dat je ook brief- en muntgeld kunt wisselen in deze automaat.

Vanaf 3 april verkopen wij weer ambachtelijk Boerenijs gemaakt ons erf met de melk van onze dames. Zonder kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen. Kleine bakjes en grote emmertjes. Verschillende smaken zijn o.a. Vanille, caramel koekjes, witte chocolade, yoghurt amerena, chocolade.

Onderin de Kaasautomaat vind je chocolade koeien en koeienreepjes.

We hebben een paar keer per jaar vleespakketen voor liefhebbers van

Melktap, Kaasautomaat en Boerenijs

Drieëndijk 15
3218 LB Heenvliet

Openingstijden

 • Maandag

  07:00 - 19:00

 • Dinsdag

  07:00 - 19:00

 • Woensdag

  07:00 - 19:00

 • Donderdag

  07:00 - 19:00

 • Vrijdag

  07:00 - 19:00

 • Zaterdag

  07:00 - 19:00

 • Zondag

  07:00 - 19:00

Aangemeld op 27-02-2021

Laatst aangepast op 01-11-2023

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Dit vinden klanten van
Melktap, Kaasautomaat en Boerenijs

5,0

5 reviews

Marco

1 jaar geleden

Heerlijk ijs kaas en melk vol op genieten van de boerderij prproducten komt er elke zaterdag

Joshua

1 jaar geleden

samantha gijse

1 jaar geleden

Heerlijke kaas lekkere romig ijs en goeie volle melk ik haal hier graag mijn producten kan contant en met pin en zeker niet duur of te wel echt een aanrader

Michel

1 jaar geleden

Ze hebben lekker ijs en ook de kaas is heel goed. In het juiste seizoen hebben ze ook heerlijke graskaas, zeker de moeite waard. Ook geeft de boer af en toe een kijkje in het bedrijf op speciale dagen. Op machines kun je pinnen, wel zo makkelijk.

Jenny

1 jaar geleden

Heerlijke melk

Producten van andere boeren.

Laten bezorgen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afleveradres Aanpassen

Bezorgmoment (optioneel) Aanpassen

Bezorgmoment

Afleveradres

Jouw adressen

Boerderijwinkels in de buurt.