Kaasboerderij en zuivelboerderij Van Winden - Boerderijwinkel en Boerderij in Schipluiden

Kaasboerderij en zuivelboerderij Van Winden.

Kaasboerderij en zuivelboerderij Van Winden is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Schipluiden en omstreken.

Boerderijwinkel • Boerderij

2+

Op de Kaas- en Zuivelboerderij van Winden produceren wij in Schipluiden (tussen Delft en Rotterdam) met veel passie en ambacht verse kaas- en zuivelproducten. Boerenkaas van jong tot oud, karnemelk, melk, kwark, boter, yoghurt, eieren, rundvlees en allerlei andere streekproducten zijn allemaal verkrijgbaar bij onze boerderijwinkel aan huis. Naast het kopen van producten, kunt u ook rond kijken op onze boerderij, kalfjes aaien, kippen kijken of een praatje met de boer of boerin maken. Onze winkel is namelijk gevestigd in een oude, gerenoveerde veestal op onze melkveehouderij zelf. Op de fiets of met de auto zijn we zeer goed bereikbaar, parkeren kan gemakkelijk op ons erf. Komt u ook een kijkje nemen?

Kaasboerderij en zuivelboerderij Van Winden

Gaagweg 36
2636AK Schipluiden

Openingstijden

 • Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  12:30 - 17:30

 • Woensdag

  Gesloten

 • Donderdag

  Gesloten

 • Vrijdag

  12:30 - 17:30

 • Zaterdag

  09:00 - 16:00

 • Zondag

  Gesloten

Aangemeld op 03-07-2022

Laatst aangepast op 03-06-2024

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Dit vinden klanten van
Kaasboerderij en zuivelboerderij Van Winden

5,0

1 review

Ernst Knoop

11 maanden geleden

Ik kom hier regelmatig voor melk, geklaarde boter en hun heerlijke vanille vla(helaas stoppen ze daarmee) en hun goede kwaliteit kazen. ook koop ik er spek.

Producten van andere boeren.

Laten bezorgen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afleveradres Aanpassen

Bezorgmoment (optioneel) Aanpassen

Bezorgmoment

Afleveradres

Jouw adressen