Melktap in de buurt van Meijel - Hét overzicht!

Melktap in de buurt van Meijel

5 verkooppunten binnen 25km

  1. Home
  2. /
  3. Meijel
  4. /
  5. Melktap

Je dagelijkse boodschappen kopen bij een melktap in de buurt van Meijel? Veel mensen doen dat meerdere keren per week!

Verser kan niet

Geweldig toch dat je rechtstreeks bij de boer in de regio kan kopen? Ze hebben bijna alles, wat dacht je van aardappelen, groenten, fruit, (boeren)kaas, eieren, melk, vlees, overig zuivel, streekproducten, bloemen en/of planten, boxen, recept-pakketten en kant-en-klaar, honing, kerstpakketten, sap en drank en ijs ? De producten die ze verkopen zijn veelal van eigen teelt of vee. Of van collega-boeren in de buurt van Meijel. Verser kan niet!

Boeren beleving

Op en rondom een melktap zijn er vaak veel activiteiten. Met familie en/of vrienden kamperen bij de boer, of lekker je kinderen laten spelen op en rond de boerderij waar speeltoestellen staan. Bij veel boerderijen mag je ook rondlopen op het erf. Zelf je verse groenten oogsten (!) in de moestuin van de boer, of rondlopen, genieten en zelf plukken van echt verse bloemen in een pluktuin. Bij de boer kan het allemaal!

Tip de Boer!

Ken je een melktap maar staat deze nog niet op de app of site van Lekkerder bij de Boer? Stuur dan een bericht via dit handige formulier en Tip de Boer. Alvast bedankt!

Bezoek een melktap in Meijel en omstreken