Boerderij in de buurt van Meijel - Hét overzicht!

Boerderij in de buurt van Meijel

41 verkooppunten binnen 25km

  1. Home
  2. /
  3. Meijel
  4. /
  5. Boerderij

Bezoek een boerderij in Meijel en omstreken

Afbeelding Zorg-boerderij en boerderijwinkel Vreike-hof
Zorg-boerderij en boerderijwinkel Vreike-hof is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Ospel en omstreken.

Zorg-boerderij en boerderijwinkel Vreike-hof

Ospel

9km

Afbeelding Tuinbouwbedrijf Bonten
Bij Tuinbouwbedrijf Bonten kun je handig en snel hun producten online bestellen, zelf afhalen of thuis laten bezorgen. Tuinbouwbedrijf Bonten is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Baexem en omstreken.

Tuinbouwbedrijf Bonten

Baexem

12km

Afbeelding Versmarkt Meijel

Versmarkt Meijel

Meijel

Binnen 1km

Afbeelding KOE

KOE

Meijel

2km

Afbeelding Boebadoe farm

Boebadoe farm

Beringe

3km

Afbeelding Mts. Simons

Mts. Simons

Beringe

5km

Afbeelding PuurGeitenzuivel

PuurGeitenzuivel

Heusden

7km

Afbeelding Oesterzwammenkwekerij Van Lieshout

Oesterzwammenkwekerij Van Lieshout

Liessel

8km

Afbeelding De Sjroetefarm

De Sjroetefarm

Helden

9km

Afbeelding Boerderijwinkel Bo-Vers beej Chantalle

Boerderijwinkel Bo-Vers beej Chantalle

Ospel

9km

Afbeelding Mildershoof

Mildershoof

Nederweert-Eind

10km

Afbeelding Teboza

Teboza

Helden

10km

Afbeelding Streekproduct Limburg

Streekproduct Limburg

Leveroy

10km

Afbeelding Melktap de Leegvelder

Melktap de Leegvelder

Deurne

11km

Afbeelding Boerderijwinkel Linders-Wijen

Boerderijwinkel Linders-Wijen

Nederweert

11km

Afbeelding De Waog Biologische Tuinderij

De Waog Biologische Tuinderij

Neer

12km

Afbeelding Zuivelboerderij Avezaat

Zuivelboerderij Avezaat

Leveroy

12km

Afbeelding Handje Gezond

Handje Gezond

America

12km

Afbeelding Bijzonder Brabants

Bijzonder Brabants

Deurne

12km

Afbeelding De Kweeckerij
Bij De Kweeckerij kun je handig en snel hun producten online bestellen, zelf afhalen of thuis laten bezorgen.

De Kweeckerij

Weert

14km

Afbeelding Partizanenvlees

Partizanenvlees

Baarlo

14km

Afbeelding Fruitteeltbedrijf Stappers

Fruitteeltbedrijf Stappers

Baarlo

15km

Afbeelding Boerderijwinkel Verberne

Boerderijwinkel Verberne

Vlierden

15km

Afbeelding Melktap de hugtenhoeve
Melktap de hugtenhoeve is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Maarheeze en omstreken.

Melktap de hugtenhoeve

Maarheeze

15km

Afbeelding Boerderijwinkel Manders

Boerderijwinkel Manders

Deurne

16km

Afbeelding Boerderijwinkel Sint Janshoeve
Bij Boerderijwinkel Sint Janshoeve kun je handig en snel hun producten online bestellen, zelf afhalen of thuis laten bezorgen.

Boerderijwinkel Sint Janshoeve

Deurne

17km

Afbeelding Fruitbedrijf van Cleef

Fruitbedrijf van Cleef

Belfeld

17km

Afbeelding Ons winkeltje

Ons winkeltje

Weert

17km

Afbeelding Houben Fruit Automaat
Houben Fruit Automaat is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Grathem en omstreken.

Houben Fruit Automaat

Grathem

17km

Afbeelding Landgoed de Gortmeule

Landgoed de Gortmeule

Horst

18km

Afbeelding Eijking Blueberries

Eijking Blueberries

Grubbenvorst

19km

Afbeelding Oma's kip

Oma's kip

Castenray

19km

Afbeelding KipLekker Weert & Zo
KipLekker Weert & Zo is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Weert en omstreken.

KipLekker Weert & Zo

Weert

19km

Afbeelding Boerderijwinkel Smits

Boerderijwinkel Smits

Soerendonk

22km

Afbeelding Mts. Jeuken-De Swart

Mts. Jeuken-De Swart

Oostrum

22km

Afbeelding Lekkernij Automaat

Lekkernij Automaat

De Rips

23km

Afbeelding Het Zuyderblad

Het Zuyderblad

Soerendonk

23km

Afbeelding Landvers Asperges

Landvers Asperges

Gastel

24km

Afbeelding Landwinkel Berkelaarshof
Landwinkel Berkelaarshof is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Echt en omstreken.

Landwinkel Berkelaarshof

Echt

24km

Afbeelding Lizette

Lizette

Sint Joost

25km

Afbeelding Tuinderij de Antoniushoeve

Tuinderij de Antoniushoeve

Aarle-Rixtel

25km

Bezoek de boerderij in Meijel - Ontdek de wereld van verse en lokale producten!

Ben je op zoek naar verse en lokale producten van hoge kwaliteit? Zoek dan niet verder en breng een bezoek aan een boerderij in de buurt van Meijel waar producten rechtstreeks aan de consument worden verkocht! Dit is niet alleen een fantastische manier om verse producten te kopen, maar ook om te ontdekken wat er allemaal op de boerderij te beleven is. 

Kaasboerderij_Groot_Kopen_bij_de_boer_Lekkerder_boerderijwinkel.jpeg 288.21 KB

Wonen en werken op de boerderij

Boerderijen zijn meer dan alleen plaatsen waar producten worden verbouwd en verkocht. Het zijn levendige gemeenschappen waar mensen wonen en werken. Boerderijen worden vaak gerund door families die al generaties lang in de landbouw werkzaam zijn. Deze families werken hard om hun producten te verbouwen, oogsten en te verkopen, zodat ze kunnen voorzien in de behoeften van de (lokale) gemeenschap.

Het_Achteresvarken_Kopen_bij_de_boer_Lekkerder_boerderijwinkel.jpeg 470.47 KB

Historie van boerderijen

Boerderijen hebben een rijke geschiedenis. Ze zijn al duizenden jaren een essentieel onderdeel van de samenleving. Vroeger waren boerderijen de belangrijkste bron van voedsel voor de lokale gemeenschappen en speelden ze een belangrijke rol in de economie. Tegenwoordig zijn boerderijen nog steeds belangrijk, maar om verschillende redenen. Ze bieden niet alleen voedsel, maar ook werkgelegenheid en een gevoel van verbondenheid met de natuur en de lokale gemeenschap.

Activiteiten op de boerderij in de buurt van Meijel

Er is altijd wel iets te doen op de boerderij! Naast het verbouwen en verkopen van producten, worden er vaak allerlei activiteiten georganiseerd, zoals rondleidingen, workshops, evenementen. Kinderen kunnen leren over de natuur en het boerenleven, terwijl volwassenen kunnen genieten van de rust en het prachtige landschap. Daarnaast worden er op sommige boerderijen ook dieren gehouden, zoals koeien, schapen en varkens, die je kunt bezoeken en aaien. En niet te vergeten kamperen bij de boer, overnachten in een oude varkensstal, bloemen plukken in de pluktuin en zelfs je kinderen onderbrengen bij de kinderopvang op de boerderij.

Koeien_van_jelle_Kopen_bij_de_boer_Lekkerder_boerderijwinkel.jpeg 501.31 KB

Aantal boerderijen in Nederland en spreiding

Nederland telt ongeveer 53.000 agrarische bedrijven. Het merendeel van deze bedrijven zijn familiebedrijven en kleinschalig. Er is een grote spreiding van boerderijen over het hele land. Je vindt ze in de stad, maar ook in landelijke gebieden.

Verloop van boerderijen in Nederland

In de afgelopen decennia is het aantal boerderijen in Nederland (helaas) afgenomen. Veel boeren hebben hun bedrijf moeten sluiten vanwege economische of persoonlijke redenen. Echter, de afgelopen jaren is er een toenemende belangstelling voor lokale producten, duurzaamheid en een gezonde levensstijl. Dit heeft geleid tot een groei van het aantal boerderijen waar producten rechtstreeks aan de consument worden verkocht.

Ontdek de wereld van boerderijen!

Een bezoek aan een boerderij in Meijel en omgeving waar producten rechtstreeks aan de consument worden verkocht, is niet alleen goed voor de lokale economie, maar ook voor jou als consument. Je kunt genieten van verse en gezonde producten terwijl je een kijkje neemt in het dagelijks leven op de boerderij. Het is een geweldige manier om meer te leren over waar ons voedsel vandaan komt en hoe het wordt geproduceerd.

Dus waar wacht je nog op? Ga op ontdekkingstocht en breng een bezoek aan een boerderij bij jou in de buurt. Je zult versteld staan van de passie en toewijding die de boeren hebben voor hun producten en hun gemeenschap. Geniet van verse groenten, fruit, vlees en zuivelproducten en ontdek de wereld van boerderijen!

Earpel_enzoo_Kopen_bij_de_boer_Lekkerder_boerderijwinkel.jpeg 729.11 KB
Dit zeggen gebruikers over Lekkerder bij de Boer.

Gemiddelde beoordeling

4.4/5 366 reviews

3 maanden geleden

Altijd fijn, genieten van lokale producten zonder een urenlange speurtocht naar onbekende schatten. Met Lekkerder bij de Boer is het mogelijk om juist deze plekken te vinden.

Google icon Google
Evelien Smit

Evelien Smit

3 maanden geleden

Superorganisatie met een boerenhart! Wat mooi dat iedereen op een eenvoudige manier kan ontdekken waar al het lekkers van de agrarische sector te verkrijgen is. Onze melktap en boerenkaas wordt goed gevonden!

Google icon Google
Mariska van Diepenbeek

Mariska van Diepenbeek

3 maanden geleden

Geko is een top bedrijf

Google icon Google
G.

G.

3 maanden geleden

Ben vandaag weze kijken in het winkeltje en wat dingen gekocht prijs is goed en de producten ook toppie tot de volgende. Gr familie van de kerkhof haan

Google icon Google
Pascal Van de kerkhof

Pascal Van de kerkhof

3 maanden geleden

Top producten voor een normale prijs!!!!!

Google icon Google
Roel de zoeten

Roel de zoeten

3 maanden geleden

Heb inmiddels diverse bedrijven bezocht via Lekkerder bij de boer. Met veel genoegen en veel leuke en nuttige aankopen. Vandaag ging het echter fout bij Scholten Vleesvee in Dedemsvaart. …Meer

Google icon Google
Geert van der Tuuk

Geert van der Tuuk

4 maanden geleden

veel producten en direct van de boer! super

Google icon Facebook
Bio Kaasboerderij Langelaan

Bio Kaasboerderij Langelaan

4 maanden geleden

Het is niet alleen lekkerder bij de Boer, maar óók nog eens makkelijker! Wij zijn één van de deelnemende boerenbedrijven en Thomas heeft ons duidelijk uitgelegd hoe de site en de verkoop werkt. Hoe we onze producten kunnen aanbieden …Meer

Google icon Google
Itte Smink

Itte Smink

4 maanden geleden

Vandaag goed geholpen door Thomas en zijn we weer een stapje verder op het platform Lekkerder bij de Boer!

Google icon Google
diny Oomen

diny Oomen

4 maanden geleden

Veel keus, wat moois uit kunnen zoeken dat keurig is bezorgd. Dank!

Google icon Google
Frans G

Frans G

4 maanden geleden

TOP app, maakt t vinden van boeren verkoop super makkelijk!

Google icon Google
Tante Ans

Tante Ans

4 maanden geleden

Prima website. Mooi initiatief om bij de boer te kopen.

Google icon Google
Heleen

Heleen