Boerderijautomaat in de buurt van Meijel - Hét overzicht!

Boerderijautomaat in de buurt van Meijel

42 verkooppunten binnen 25km

  1. Home
  2. /
  3. Meijel
  4. /
  5. Boerderijautomaat

Je dagelijkse boodschappen kopen bij een boerderijautomaat in de buurt van Meijel? Veel mensen doen dat meerdere keren per week!

Verser kan niet

Geweldig toch dat je rechtstreeks bij de boer in de regio kan kopen? Ze hebben bijna alles, wat dacht je van aardappelen, groenten, fruit, (boeren)kaas, eieren, melk, vlees, overig zuivel, biologische producten, streekproducten, bloemen en/of planten, boxen, recept-pakketten en kant-en-klaar, brood en meel, broodbeleg, honing, kerstpakketten, salades, sap en drank, smaakmakers, specerijen, kruiden en/of thee, wijn, ijs en overige ? De producten die ze verkopen zijn veelal van eigen teelt of vee. Of van collega-boeren in de buurt van Meijel. Verser kan niet!

Boeren beleving

Op en rondom een boerderijautomaat zijn er vaak veel activiteiten. Met familie en/of vrienden kamperen bij de boer, of lekker je kinderen laten spelen op en rond de boerderij waar speeltoestellen staan. Bij veel boerderijen mag je ook rondlopen op het erf. Zelf je verse groenten oogsten (!) in de moestuin van de boer, of rondlopen, genieten en zelf plukken van echt verse bloemen in een pluktuin. Bij de boer kan het allemaal!

Tip de Boer!

Ken je een boerderijautomaat maar staat deze nog niet op de app of site van Lekkerder bij de Boer? Stuur dan een bericht via dit handige formulier en Tip de Boer. Alvast bedankt!

Bezoek een boerderijautomaat in Meijel en omstreken

Afbeelding Zorg-boerderij en boerderijwinkel Vreike-hof
Zorg-boerderij en boerderijwinkel Vreike-hof is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Ospel en omstreken.

Zorg-boerderij en boerderijwinkel Vreike-hof

Ospel

9km

Afbeelding Boerderij-automaat Beeren Groenteteelt
Boerderij-automaat Beeren Groenteteelt is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Neer en omstreken.

Boerderij-automaat Beeren Groenteteelt

Neer

10km

Afbeelding Versautomaat
Versautomaat is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Maasbree en omstreken.

Versautomaat

Maasbree

11km

Afbeelding Tuinbouwbedrijf Bonten
Bij Tuinbouwbedrijf Bonten kun je handig en snel hun producten online bestellen, zelf afhalen of thuis laten bezorgen. Tuinbouwbedrijf Bonten is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Baexem en omstreken.

Tuinbouwbedrijf Bonten

Baexem

12km

Afbeelding Boerderijautomaat 'Kersvers'
Bij Boerderijautomaat 'Kersvers' kun je handig en snel hun producten online bestellen, zelf afhalen of thuis laten bezorgen. Boerderijautomaat 'Kersvers' is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Ysselsteyn en omstreken.

Boerderijautomaat 'Kersvers'

Ysselsteyn

15km

Afbeelding Boebadoe farm

Boebadoe farm

Beringe

3km

Afbeelding Tillemans Vlees

Tillemans Vlees

Beringe

5km

Afbeelding Het Zomerkoninkje BV

Het Zomerkoninkje BV

Egchel

7km

Afbeelding Zachtfruit automaat - Berrybrothers

Zachtfruit automaat - Berrybrothers

Roggel

8km

Afbeelding Lemmen Aardbeien

Lemmen Aardbeien

Egchel

8km

Afbeelding Eierenautomaat   (van april t/m aug. aardbeien)

Eierenautomaat (van april t/m aug. aardbeien)

Ospel

9km

Afbeelding De Witte Hoeve Nederweert

De Witte Hoeve Nederweert

Nederweert

10km

Afbeelding Blauwe Bessen van John Nijssen

Blauwe Bessen van John Nijssen

Heythuysen

11km

Afbeelding Boerderij automaat Weijs-Willemsen

Boerderij automaat Weijs-Willemsen

Maasbree

11km

Afbeelding Melktap de Leegvelder

Melktap de Leegvelder

Deurne

11km

Afbeelding Het Tomatenhutje

Het Tomatenhutje

Someren

12km

Afbeelding Van Enckevort Aardbeien

Van Enckevort Aardbeien

Kronenberg

12km

Afbeelding Verz Maasbree

Verz Maasbree

Maasbree

12km

Afbeelding Boerderijautomaat BIJ Moniek

Boerderijautomaat BIJ Moniek

Deurne

13km

Afbeelding Boerderijautomaat Ommel

Boerderijautomaat Ommel

Ommel

13km

Afbeelding Zuivelboerderij De Vrolijke Koe

Zuivelboerderij De Vrolijke Koe

Deurne

13km

Afbeelding Eieren en vleesautomaat Luuëke

Eieren en vleesautomaat Luuëke

Weert

14km

Afbeelding Bakker Sweet Peppers

Bakker Sweet Peppers

Sevenum

14km

Afbeelding Fruitteeltbedrijf Stappers

Fruitteeltbedrijf Stappers

Baarlo

15km

Afbeelding JP Food kipautomaat

JP Food kipautomaat

Someren

15km

Afbeelding Boerderijwinkel Verberne

Boerderijwinkel Verberne

Vlierden

15km

Afbeelding Tomaten automaat

Tomaten automaat

Baarlo

15km

Afbeelding Melktap de hugtenhoeve
Melktap de hugtenhoeve is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Maarheeze en omstreken.

Melktap de hugtenhoeve

Maarheeze

15km

Afbeelding Stadsboerderij Hushoven
Stadsboerderij Hushoven is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Weert en omstreken.

Stadsboerderij Hushoven

Weert

16km

Afbeelding Boerderijwinkel Manders

Boerderijwinkel Manders

Deurne

16km

Afbeelding Geitenkaas & Eieren

Geitenkaas & Eieren

Ell

16km

Afbeelding Fruitautomaat Moutz

Fruitautomaat Moutz

Venlo

16km

Afbeelding Ei-automaat "Eitje van de boerin"

Ei-automaat "Eitje van de boerin"

Ysselsteyn

17km

Afbeelding Devo-ei Biologische eieren

Devo-ei Biologische eieren

Deurne

17km

Afbeelding Fruitbedrijf van Cleef

Fruitbedrijf van Cleef

Belfeld

17km

Afbeelding California Berries

California Berries

Venlo

17km

Afbeelding Houben Fruit Automaat
Houben Fruit Automaat is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Grathem en omstreken.

Houben Fruit Automaat

Grathem

17km

Afbeelding KipLekker Weert & Zo
KipLekker Weert & Zo is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Weert en omstreken.

KipLekker Weert & Zo

Weert

19km

Afbeelding Chico2go

Chico2go

ttetal, Germany

20km

Afbeelding Buffelboederij met zuivelproducten en buffelvlees
Bij Buffelboederij met zuivelproducten en buffelvlees kun je handig en snel hun producten online bestellen, zelf afhalen of thuis laten bezorgen.

Buffelboederij met zuivelproducten en buffelvlees

Haler

20km

Afbeelding Mts. Jeuken-De Swart

Mts. Jeuken-De Swart

Oostrum

22km

Afbeelding Zuivel van Nu
Bij Zuivel van Nu kun je handig en snel hun producten online bestellen, zelf afhalen of thuis laten bezorgen. Zuivel van Nu is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Velden en omstreken.

Zuivel van Nu

Velden

23km

Dit zeggen gebruikers over Lekkerder bij de Boer.

Gemiddelde beoordeling

4.4/5 366 reviews

3 maanden geleden

Altijd fijn, genieten van lokale producten zonder een urenlange speurtocht naar onbekende schatten. Met Lekkerder bij de Boer is het mogelijk om juist deze plekken te vinden.

Google icon Google
Evelien Smit

Evelien Smit

3 maanden geleden

Superorganisatie met een boerenhart! Wat mooi dat iedereen op een eenvoudige manier kan ontdekken waar al het lekkers van de agrarische sector te verkrijgen is. Onze melktap en boerenkaas wordt goed gevonden!

Google icon Google
Mariska van Diepenbeek

Mariska van Diepenbeek

3 maanden geleden

Geko is een top bedrijf

Google icon Google
G.

G.

3 maanden geleden

Ben vandaag weze kijken in het winkeltje en wat dingen gekocht prijs is goed en de producten ook toppie tot de volgende. Gr familie van de kerkhof haan

Google icon Google
Pascal Van de kerkhof

Pascal Van de kerkhof

3 maanden geleden

Top producten voor een normale prijs!!!!!

Google icon Google
Roel de zoeten

Roel de zoeten

3 maanden geleden

Heb inmiddels diverse bedrijven bezocht via Lekkerder bij de boer. Met veel genoegen en veel leuke en nuttige aankopen. Vandaag ging het echter fout bij Scholten Vleesvee in Dedemsvaart. …Meer

Google icon Google
Geert van der Tuuk

Geert van der Tuuk

4 maanden geleden

veel producten en direct van de boer! super

Google icon Facebook
Bio Kaasboerderij Langelaan

Bio Kaasboerderij Langelaan

4 maanden geleden

Het is niet alleen lekkerder bij de Boer, maar óók nog eens makkelijker! Wij zijn één van de deelnemende boerenbedrijven en Thomas heeft ons duidelijk uitgelegd hoe de site en de verkoop werkt. Hoe we onze producten kunnen aanbieden …Meer

Google icon Google
Itte Smink

Itte Smink

4 maanden geleden

Vandaag goed geholpen door Thomas en zijn we weer een stapje verder op het platform Lekkerder bij de Boer!

Google icon Google
diny Oomen

diny Oomen

4 maanden geleden

Veel keus, wat moois uit kunnen zoeken dat keurig is bezorgd. Dank!

Google icon Google
Frans G

Frans G

4 maanden geleden

TOP app, maakt t vinden van boeren verkoop super makkelijk!

Google icon Google
Tante Ans

Tante Ans

4 maanden geleden

Prima website. Mooi initiatief om bij de boer te kopen.

Google icon Google
Heleen

Heleen