Locatie

Huidige locatie

Kies je locatie om verkooppunten in de buurt te ontdekken

Samen een koe kopen

Boerderijwinkel

Gesloten

Alle dieren die voor consumptie worden aangeboden een beter leven bezorgen dat is ons ideaal. Natuurlijk is dit maar deels mogelijk maar het is een begin. Eet met z’n allen minder vlees maar ga op zoek naar vlees van dieren die een goed leven hebben gehad, is onze missie.
Met een gerust hart genieten van (h)eerlijk rundvlees
Iedere bestelling is gekoppeld aan een oornummer van een Nederlandse vleesras koe. Bestelt u bij ons, dan weet u voortaan met 100 % zekerheid waar het vlees dat u eet vandaan komt.


Eenvoudig online kunnen bestellen en altijd vlees in huis hebben
In drie eenvoudige stappen kan u online bestellen, uw geportioneerde vacuüm verpakte vers vlees pakket wordt op een afgesproken tijdstip 's avonds of op zaterdagochtend aan huis bezorgd door een speciale foodservice. Een vleespakket past gemakkelijk in 1 lade van uw vriezer en is tot 1 jaar houdbaar.Bewust omgaan met vleesconsumptie
Door voortaan te genieten van ons echte pure 100% onbewerkte rundvlees, doet u geen impuls aankopen en kunt u bewuster met uw vleesconsumptie omgaan en dat is niet alleen beter voor de dieren, en het milieu maar ook voor U!

Assortiment

Reviews

0/5

★★★★★

Geen reviews

Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit verkooppunt

Openingstijden

 • Maandag

  00:00 - 23:59

 • Dinsdag

  Gesloten

 • Woensdag

  Gesloten

 • Donderdag

  Gesloten

 • Vrijdag

  Gesloten

 • Zaterdag

  Gesloten

 • Zondag

  Gesloten

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.