Eitomatiek 't Hedevelds Bio Ei / Boerderijwinkel 't Hedeveld - Boerderijwinkel, Boerderijautomaat, Boerderij en Anders in Hertme
 1. Home
 2. /
 3. Hertme
 4. /
 5. Eitomatiek 't Hedevelds Bio Ei / Boerderijwinkel 't Hedeveld

Eitomatiek 't Hedevelds Bio Ei / Boerderijwinkel 't Hedeveld Eitomatiek 't Hedevelds Bio Ei / Boerderijwinkel 't Hedeveld is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Hertme en omstreken.

Boerderijwinkel • Boerderijautomaat • Boerderij • Anders

5,0

Lodiek Landen 2
7626NA
Hertme

10:00 - 16:00

Laten bezorgen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afleveradres Aanpassen

Bezorgmoment (optioneel) Aanpassen

Bezorgmoment

Afleveradres

Jouw adressen

Eitomatiek 't Hedevelds Bio Ei / Boerderijwinkel 't Hedeveld .

Eitomatiek 't Hedevelds Bio Ei / Boerderijwinkel 't Hedeveld is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Hertme en omstreken.

Boerderijwinkel • Boerderijautomaat • Boerderij • Anders

3+

Boerderijwinkel 't Hedevelds Bio Ei in Hertme (Borne Ov) heeft zelfbedieningsautomaten voor o.a. biologische eieren , zuivel & kaas (contante betaling) waar u elke dag van 9.00 uur tot zonsondergang uw verse eieren & zuivel kunt kopen . Tevens is het een rustpunt met gezellige geitjes om te voeren en met trampoline en traptrekker voor de kinderen ) waar u koffie kunt drinken of zelf uw eitje kunt bakken "Bak-oe-n-ei"
De boerderijwinkel met o.a. vlees, biologische groenten en ruim aanbod andere biologische en/of lokale producten is elke donderdagmiddag (13-17 uur) en vrijdag (10-17 uur) & zaterdag (10-16 uur ) geopend. ( pin & contant)
Navigatie tip,: Hedeveldsweg 17, Hertme

Eitomatiek 't Hedevelds Bio Ei / Boerderijwinkel 't Hedeveld

Lodiek Landen 2
7626NA Hertme

Openingstijden

 • Maandag

  09:00 - 20:00

 • Dinsdag

  09:00 - 20:00

 • Woensdag

  09:00 - 20:00

 • Donderdag

  13:00 - 17:00

 • Vrijdag

  10:00 - 17:00

 • Zaterdag

  10:00 - 16:00

 • Zondag

  09:00 - 20:00

Aangemeld op 04-07-2022

Laatst aangepast op 25-02-2024

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Dit vinden klanten van
Eitomatiek 't Hedevelds Bio Ei / Boerderijwinkel 't Hedeveld

5,0

2 reviews

marcel

1 jaar geleden

Vandaag met het gezin geweest, even eieren en aarbeien gekocht, super lekker, voor de eieren die zijn een keer zo groot, wij komen hier absoluut weer! ook een zeer leuke omgeving, en makkelijk te vinden

Selena

1 jaar geleden

Mooie producten, vriendelijke dame die ons hielp