Boerenzuivel van Claudia - Boerderijwinkel in Eibergen

Boerenzuivel van Claudia.

Boerenzuivel van Claudia is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Eibergen en omstreken.

Boerderijwinkel

3+

In het Gezellige Achterhoek treft u op een steenworpafstand van Eibergen onze boerderijwinkel. Het bord met daarbij een paar melkbussen bij de inrit maakt duidelijk dat even verderop de boerenzuivel van Claudia gevonden en geproefd kan worden. Net voorbij de stallen voor de zestig melkkoeien en de veertig stuks jongvee (met aan de buitenmuur nestkastjes voor tientallen vliegende erfbewoners) is de ingang van de boerderijwinkel.

Op het melkveebedrijf van de familie Krooshof wordt een gedeelte van de eigen melk op ambachtelijke wijze bereidt en verwerkt tot heerlijke dagverse zuivelproducten zoals: melk, chocolademelk, karnemelk, roomboter, yoghurt, vruchtenyoghurts, vla, magere kwark, griesmeelpudding, rijstepap en hangop. Deze producten worden verkocht in onze winkel op de boerderij. Wij verkopen ook andere ambachtelijke streekproducten o.a. vlees, jam, boerenkaas, eieren, biologische groente/fruit en bakproducten. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het servies van Bunzlau Castle en diverse pakketten. Vraag naar de mogelijkheden en kom gerust eens binnen.

Openingstijden

 • Maandag

  16:00 - 19:30

 • Dinsdag

  16:00 - 19:30

 • Woensdag

  16:00 - 19:30

 • Donderdag

  16:00 - 19:30

 • Vrijdag

  13:00 - 19:30

 • Zaterdag

  09:30 - 16:00

 • Zondag

  Gesloten

Aangemeld op 31-07-2022

Laatst aangepast op 27-10-2023

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Dit vinden klanten van
Boerenzuivel van Claudia

5,0

1 review

Renate

1 jaar geleden

Erg lekkere verse zuivelproducten je proeft echt de echte smaak van melk en de zuivel zoals het hoort te zijn en in de supermarkt is alles bewerkt wat niet lekker is ook een leuk winkeltje echt een aanrader! ik kom daar graag

Producten van andere boeren.

Laten bezorgen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afleveradres Aanpassen

Bezorgmoment (optioneel) Aanpassen

Bezorgmoment

Afleveradres

Jouw adressen