Landwinkel 't Duvelshofke - Boerderijwinkel, Landwinkel en Boerderij in Oldenzaal
 1. Home
 2. /
 3. Oldenzaal
 4. /
 5. Landwinkel 't Duvelshofke

Landwinkel 't Duvelshofke. Landwinkel 't Duvelshofke is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Oldenzaal en omstreken.

Boerderijwinkel • Landwinkel • Boerderij

5,0

Duivelsdijk 21
7574 PB
Oldenzaal

10:30 - 16:30

Laten bezorgen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afleveradres Aanpassen

Bezorgmoment (optioneel) Aanpassen

Bezorgmoment

Afleveradres

Jouw adressen

Landwinkel 't Duvelshofke.

Landwinkel 't Duvelshofke is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Oldenzaal en omstreken.

Boerderijwinkel • Landwinkel • Boerderij

Fruitboerderij 't Duvelshofke heeft een Landwinkel met veel lekkere producten van het land, en verschillende activiteiten, een kwekerij met veel soorten zomerfruit, bloemen (tulpen, zomerbloemen) waar mensen in het seizoen zelf fruit en/of bloemen kunnen plukken. We hebben allerlei soorten bessen, frambozen, bramen en nog veel meer. Ook kun je leuke workshops volgens zoals jam of likeur maken of creatieve workshops, zijn er proeverijen en er is een boerderijwinkel met eigengemaakte jams, sauzen en ander lekkere Landwinkelproducten. Sinds 2 jaar hebben we een kudde Galloways (runderen) en verkopen we het vlees in onze Landwinkel.

Openingstijden

 • Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  Gesloten

 • Woensdag

  Gesloten

 • Donderdag

  10:30 - 16:30

 • Vrijdag

  10:30 - 16:30

 • Zaterdag

  10:30 - 16:30

 • Zondag

  Gesloten

Aangemeld op 17-01-2021

Laatst aangepast op 04-03-2024

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Dit vinden klanten van
Landwinkel 't Duvelshofke

5,0

3 reviews

Bea

1 jaar geleden

Leuke winkel met verschillende producten. Zelf fruit plukken. voelt goed.

Sabine

2 jaar geleden

Leuke winkel lekker groente fruit en andere dingen.

Lizette

2 jaar geleden