Locatie

Huidige locatie

Kies je locatie om verkooppunten in de buurt te ontdekken

Hoofdafbeelding van Zuivelboerderij Holterhof
 1. Home
 2. /
 3. Enschede
 4. /
 5. Zuivelboerderij Holterhof
★★★★★ 5 (4)

Zuivelboerderij Holterhof

Op afspraak

Boerderijwinkel • Boerderij • Anders • Landwinkel

Zuivel, kaas en meer van Twentse grond!

Wij geloven in pure, lekkere zuivel tegen een eerlijke prijs. Vanuit deze gedachte is in 2021 onze zuivelwinkel geopend. Na veel experimenteren, doorontwikkelen en héél veel fijnproeven zijn we tot een mooi assortiment aan eerlijke zuivelproducten van Twentse grond gekomen.

Deze producten worden uiteraard met de Weidemelk van onze eigen koeien gemaakt. Met veel plezier bereiden we verse kwark, melk, karnemelk, vla, yoghurt en andere producten!

Uniek aan ons lekkere zuivel is de volle romige smaak. Alle zuivelproducten worden aan huis geproduceerd en verpakt. Daarnaast vullen we ons assortiment aan met pure producten uit onze eigen regio.

Het comfort en welzijn van onze koeien staat bij melkveebedrijf Holterhof hoog in het vaandel. De hoogwaardige kwaliteit van onze producten komt tot stand door de goede zorg voor dier en natuur. Onze koeien staan minimaal 120 dagen in de wei, daar waar ze het liefste zijn. Dit maakt dat onze melk échte Weidemelk is en dat proef je terug in onze producten.

Zuivelboerderij Holterhof ligt aan de rand van Enschede, vlakbij natuurgebied het Aamsveen.

Nieuwsgierig? Kom eens langs!

Openingstijden

 • Maandag

  Op afspraak

 • Dinsdag

  Op afspraak

 • Woensdag

  Op afspraak

 • Donderdag

  Op afspraak

 • Vrijdag

  10:00 - 16:30

 • Zaterdag

  10:00 - 16:30

 • Zondag

  Gesloten

Helaas, Zuivelboerderij Holterhof biedt online nog geen producten aan.

Afbeelding van verse producten

Zou je het fijn vinden om de producten online te zien en/of te reserveren? Zodat je zeker weet dat je niet misgrijpt als je naar Zuivelboerderij Holterhof gaat?

Beoordelingen

Zuivelboerderij Holterhof

★★★★★

Gebaseerd op 4 reviews

Renate

★★★★★ 3 maanden geleden

Erg lekkere producten en het smaakt echt zoals het hoort te smaken niks is bewerkt het is puur natuur. ik ben fan van de zuivel en het vlees ik ga heel graag naar deze boer

Romy Debski

★★★★★ 4 maanden geleden

Erg leuke winkel, heerlijke producten vooral de Italiaanse kaas is echt een aanrader, net als de (choco)melk. mijn dochter vind het ook altijd feest want ze mag altijd even kijken bij de koeien en kalfjes. en de mensen daar zijn altijd erg vriendelijk. kortom aanrader!

Sabine

★★★★★ 4 maanden geleden

Vrijdag geweest voor het eerst en echt wat smaakt dat allemaal veel lekkerder. Melk, yogurt, vanille vla, nootjes en het vlees. Ik wordt vaste klant van de boer. Onze boeren zijn goud waard en mogen gewoon nooit verdwijnen!

Bart

★★★★★ 4 maanden geleden

Geweldig🤩👍

Aangemeld op 29-03-2021

Laatst aangepast op 28-11-2022

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.