Locatie

Huidige locatie

Kies je locatie om verkooppunten in de buurt te ontdekken

Hoofdafbeelding van Wijngaard de Rijsakker V.O.F.
 1. Home
 2. /
 3. Rumpt
 4. /
 5. Wijngaard de Rijsakker V.O.F.

Wijngaard de Rijsakker V.O.F.

Gesloten

Wijngaard

Onze wijnwinkel is normaal gesproken op zaterdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur, een telefoontje vooraf geeft u zekerheid. Andere dagen bent u welkom na telefonische afspraak. ons telefoonnummer is 0345 681157.

Wij telen druiven in de open lucht voor wijnbereiding. We verwerken onze druiven in de wijnmakerij op ons terrein. In de wijnwinkel verkopen we onze diverse soorten witte, rode en mousserende kwaliteitswijnen. Op onze open dagen eind september en onze vermaarde proeverijdagen in de maand december, alle zaterdagen en zondagen voorafgaande aan kerst en oud en nieuw van 10.00 - 17.00 uur, kunt u al onze wijnen komen proeven. (kerstdagen en oud en nieuw gesloten)

Wij hebben ook een B&B, 1 kamer voor twee personen, rustig gelegen, eigen opgang en eigen kookgelegenheid, privacy en comfort.

U bent van harte welkom.

We verkopen onder andere

Helaas biedt Wijngaard de Rijsakker V.O.F. geen online producten aan. Zou je graag producten met prijzen willen zien en deze via ons platform kunnen reserveren/bestellen? Geef de boer een seintje. Wij sturen namens jou een mailtje naar de boer.

Openingstijden

 • Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  Gesloten

 • Woensdag

  Gesloten

 • Donderdag

  Gesloten

 • Vrijdag

  Gesloten

 • Zaterdag

  00:00 - 23:59

 • Zondag

  Gesloten

Beoordelingen

Wijngaard de Rijsakker V.O.F.

Dit verkooppunt heeft nog geen reviews.

Aangemeld op 28-11-2020

Laatst aangepast op 16-05-2022

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.