Locatie

Huidige locatie

Kies je locatie om verkooppunten in de buurt te ontdekken

 1. Home
 2. /
 3. Rumpt
 4. /
 5. Wijngaard de Rijsakker V.O.F.

Wijngaard de Rijsakker V.O.F.

Open Sluit om 23:59

Wijngaard

Onze wijnwinkel is normaal gesproken op zaterdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur, een telefoontje vooraf geeft u zekerheid. Andere dagen bent u welkom na telefonische afspraak. ons telefoonnummer is 0345 681157.

Wij telen druiven in de open lucht voor wijnbereiding. We verwerken onze druiven in de wijnmakerij op ons terrein. In de wijnwinkel verkopen we onze diverse soorten witte, rode en mousserende kwaliteitswijnen. Op onze open dagen eind september en onze vermaarde proeverijdagen in de maand december, alle zaterdagen en zondagen voorafgaande aan kerst en oud en nieuw van 10.00 - 17.00 uur, kunt u al onze wijnen komen proeven. (kerstdagen en oud en nieuw gesloten)

Wij hebben ook een B&B, 1 kamer voor twee personen, rustig gelegen, eigen opgang en eigen kookgelegenheid, privacy en comfort.

U bent van harte welkom.

We verkopen onder andere

Openingstijden

 • Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  Gesloten

 • Woensdag

  Gesloten

 • Donderdag

  Gesloten

 • Vrijdag

  Gesloten

 • Zaterdag

  00:00 - 23:59

 • Zondag

  Gesloten

Helaas, Wijngaard de Rijsakker V.O.F. biedt online nog geen producten aan.

Wil je weten wanneer wel? Laat je e-mailadres achter en we sturen je een berichtje zodra er producten bij Wijngaard de Rijsakker V.O.F. verkrijgbaar zijn.

Beoordelingen

Wijngaard de Rijsakker V.O.F.

Dit verkooppunt heeft nog geen reviews.

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.