Slapen bij de Boer in Nederland; een unieke ervaring

Overnachten bij de Boer

10 verkooppunten binnen 25 km

  1. Home
  2. /
  3. Overnachten bij de Boer

Overnachten bij de Boer in de buurt van

Afbeelding Prinshoeve boerderijvlees | Odijk
Bij Prinshoeve boerderijvlees | Odijk kun je handig en snel hun producten online bestellen, zelf afhalen of thuis laten bezorgen. Prinshoeve boerderijvlees | Odijk is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Odijk en omstreken.

Prinshoeve boerderijvlees | Odijk

Odijk

10km

Afbeelding BoerBertShop

BoerBertShop

Kamerik

15km

Afbeelding Kaas-, ijs- en Logiesboerderij "de Willigen"
Bij Kaas-, ijs- en Logiesboerderij "de Willigen" kun je handig en snel hun producten online bestellen, zelf afhalen of thuis laten bezorgen.

Kaas-, ijs- en Logiesboerderij "de Willigen"

Vreeland

18km

Afbeelding Biologische boerderij De Groene Geer

Biologische boerderij De Groene Geer

Nieuwland

22km

Afbeelding Eemlandhoeve

Eemlandhoeve

Bunschoten

23km

Afbeelding Vlister Hoeve

Vlister Hoeve

Vlist

23km

Afbeelding Heerlijkheid Mariënwaerdt Biologisch Landgoedwinkel
Heerlijkheid Mariënwaerdt Biologisch Landgoedwinkel is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Beesd en omstreken.

Heerlijkheid Mariënwaerdt Biologisch Landgoedwinkel

Beesd

23km

Afbeelding Wijngaard de Rijsakker V.O.F.
Bij Wijngaard de Rijsakker V.O.F. kun je handig en snel hun producten online bestellen, zelf afhalen of thuis laten bezorgen. Wijngaard de Rijsakker V.O.F. is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Rumpt en omstreken.

Wijngaard de Rijsakker V.O.F.

Rumpt

23km

Afbeelding Boerderijwinkel ‘De Deel’
Boerderijwinkel ‘De Deel’ is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Stoutenburg en omstreken.

Boerderijwinkel ‘De Deel’

Stoutenburg

24km

Afbeelding De Landkruidenier
Bij De Landkruidenier kun je handig en snel hun producten online bestellen, zelf afhalen of thuis laten bezorgen. De Landkruidenier is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Zevenhoven en omstreken.

De Landkruidenier

Zevenhoven

24km

Slapen bij de Boer in Nederland; een unieke ervaring

Overnachten bij de Boer: Een Authentieke Belevenis

Slapen bij de boer biedt je de kans om volledig op te gaan in het rustige en prachtige Nederlandse plattelandsleven. Deze unieke vorm van overnachten, logeren, en kamperen bij de boer is een perfecte manier om te ontsnappen aan het hectische stadsleven en de charme van de natuur te omarmen. In dit overzicht duiken we in de veelzijdige mogelijkheden van verblijven op een boerderij en hoe je deze authentieke ervaring optimaal kunt beleven.

De charme van logeren op het platteland

Overnachten bij de boer is niet alleen een mogelijkheid om in een rustige omgeving te slapen; het is ook een uitnodiging om deel uit te maken van het boerenleven. Veel boerderijen bieden de mogelijkheid om te helpen met dagelijkse werkzaamheden, zoals het voeren van dieren of het oogsten van groenten. Deze interactieve ervaringen bieden een diepgaand inzicht in het boerenbestaan en zijn bijzonder leerzaam voor zowel jong als oud.

Slapen-bij-de-boer-Lekkerder-Boek-Je-Verblijf-koeienstal.jpeg 368.48 KB

Een nacht onder de sterren

Kiezen voor slapen bij de boer betekent dat je je dag kunt afsluiten onder een heldere sterrenhemel, omgeven door de geluiden van de natuur. Of je nu verblijft in een sfeervolle bed & breakfast, een gezellige boerderijkamer, of een luxe glamping tent, slapen bij de boer brengt je dichter bij de natuur en zorgt voor een ongeëvenaarde rust.

Kamperen bij de Boer: Pure Vrijheid

Voor de liefhebbers van het buitenleven is kamperen bij de boer de ultieme manier om terug te keren naar de basis. Met een tent, caravan of camper midden in de natuur biedt deze vorm van overnachten een bijzondere vrijheid. Veel boerderijcampings zijn uitgerust met moderne faciliteiten om je verblijf aangenaam te maken, zonder dat je het gevoel van avontuur verliest.

Slapen-bij-de-boer-Lekkerder-Boek-Je-Verblijf-3.jpg 79.08 KB

Voor ieder wat wils

Ongeacht of je op zoek bent naar een romantisch uitje, een familievakantie, of een solo-avontuur; overnachten bij de boer heeft iets te bieden voor iedereen. De diversiteit aan accommodaties varieert van luxe glamping en charmante cottages tot aan eenvoudige kampeerplekken. Laat je verrassen door de lokale cultuur, proef verse boerenproducten en geniet van de serene natuur.

Tips voor een onvergetelijk verblijf

Slapen-bij-de-boer-Lekkerder-Boek-Je-Verblijf.jpg 96.74 KB
Slapen bij de Boer: een onvergetelijke ervaring

Slapen bij de boer in Nederland is meer dan alleen overnachten; het is een kans om de dagelijkse sleur te doorbreken en je volledig onder te dompelen in het plattelandsleven. Met de juiste instelling en voorbereiding wordt het een ervaring die je dichter bij de natuur en de lokale gemeenschap brengt. Ontdek zelf de schoonheid en rust van het Nederlandse platteland door te kiezen voor deze authentieke manier van verblijven.

Dit zeggen gebruikers over Lekkerder bij de Boer.

Gemiddelde beoordeling

4.4/5 366 reviews

3 maanden geleden

Altijd fijn, genieten van lokale producten zonder een urenlange speurtocht naar onbekende schatten. Met Lekkerder bij de Boer is het mogelijk om juist deze plekken te vinden.

Google icon Google
Evelien Smit

Evelien Smit

3 maanden geleden

Superorganisatie met een boerenhart! Wat mooi dat iedereen op een eenvoudige manier kan ontdekken waar al het lekkers van de agrarische sector te verkrijgen is. Onze melktap en boerenkaas wordt goed gevonden!

Google icon Google
Mariska van Diepenbeek

Mariska van Diepenbeek

3 maanden geleden

Geko is een top bedrijf

Google icon Google
G.

G.

3 maanden geleden

Ben vandaag weze kijken in het winkeltje en wat dingen gekocht prijs is goed en de producten ook toppie tot de volgende. Gr familie van de kerkhof haan

Google icon Google
Pascal Van de kerkhof

Pascal Van de kerkhof

3 maanden geleden

Top producten voor een normale prijs!!!!!

Google icon Google
Roel de zoeten

Roel de zoeten

3 maanden geleden

Heb inmiddels diverse bedrijven bezocht via Lekkerder bij de boer. Met veel genoegen en veel leuke en nuttige aankopen. Vandaag ging het echter fout bij Scholten Vleesvee in Dedemsvaart. …Meer

Google icon Google
Geert van der Tuuk

Geert van der Tuuk

4 maanden geleden

veel producten en direct van de boer! super

Google icon Facebook
Bio Kaasboerderij Langelaan

Bio Kaasboerderij Langelaan

4 maanden geleden

Het is niet alleen lekkerder bij de Boer, maar óók nog eens makkelijker! Wij zijn één van de deelnemende boerenbedrijven en Thomas heeft ons duidelijk uitgelegd hoe de site en de verkoop werkt. Hoe we onze producten kunnen aanbieden …Meer

Google icon Google
Itte Smink

Itte Smink

4 maanden geleden

Vandaag goed geholpen door Thomas en zijn we weer een stapje verder op het platform Lekkerder bij de Boer!

Google icon Google
diny Oomen

diny Oomen

4 maanden geleden

Veel keus, wat moois uit kunnen zoeken dat keurig is bezorgd. Dank!

Google icon Google
Frans G

Frans G

4 maanden geleden

TOP app, maakt t vinden van boeren verkoop super makkelijk!

Google icon Google
Tante Ans

Tante Ans

4 maanden geleden

Prima website. Mooi initiatief om bij de boer te kopen.

Google icon Google
Heleen

Heleen