Koppel Boerderijwinkel - Boerderijwinkel en Boerderij in Meteren

Koppel Boerderijwinkel.

Koppel Boerderijwinkel is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Meteren en omstreken.

Boerderijwinkel • Boerderij

6+

Ontdek ons heerlijke assortiment van eigen rundvlees, afkomstig van de Blonde d'Aquitaine koeien die met liefde en zorg worden grootgebracht op onze boerderij. Daarnaast bieden we ook smaakvol varkensvlees van de Grandia Hoeve uit Geldermalsen en sappige kip, rechtstreeks vanuit de omgeving.

Bij ons staat dierenwelzijn hoog in het vaandel. Daarom zijn we trots op ons 2-sterren Beter Leven certificaat, uitgereikt door de dierenbescherming. Dit toont ons streven naar duurzaamheid en respect voor het welzijn van onze dieren.

Onze runderen worden met de grootste zorg geslacht door een lokale slager, die dezelfde passie voor kwaliteit deelt als wij. Zo kunnen we je verzekeren van vlees van de hoogste kwaliteit en met aandacht voor je verpakt.

Kom langs in onze boerderijwinkel en proef het verschil van eerlijk, lokaal en smaakvol vlees. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!

Koppel Boerderijwinkel

Rijksstraatweg 76a
4194 SL Meteren

Openingstijden

 • Maandag

  Op afspraak

 • Dinsdag

  Op afspraak

 • Woensdag

  Op afspraak

 • Donderdag

  Op afspraak

 • Vrijdag

  14:00 - 19:00

 • Zaterdag

  Op afspraak

 • Zondag

  Gesloten

Aangemeld op 15-04-2020

Laatst aangepast op 29-05-2024

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Dit vinden klanten van
Koppel Boerderijwinkel

5,0

1 review

Susanne

2 jaar geleden

Super winkel, heel aardig vriendelijk en hele goede producten.

Producten van andere boeren.

Laten bezorgen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afleveradres Aanpassen

Bezorgmoment (optioneel) Aanpassen

Bezorgmoment

Afleveradres

Jouw adressen