Melktap Firma Van Zee - Melktap in Herwijnen
 1. Home
 2. /
 3. Herwijnen
 4. /
 5. Melktap Firma Van Zee

Melktap Firma Van Zee Melktap Firma Van Zee is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Herwijnen en omstreken.

Melktap

5,0

Graaf Reinaldweg 3
4171 LC
Herwijnen

07:00 - 21:00

Laten bezorgen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afleveradres Aanpassen

Bezorgmoment (optioneel) Aanpassen

Bezorgmoment

Afleveradres

Jouw adressen

Melktap Firma Van Zee.

Melktap Firma Van Zee is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Herwijnen en omstreken.

Melktap

5+

Welkom op de boerderij van Firma Van Zee! Wij zijn een gepassioneerde melkveehouderij gelegen in de prachtige Betuwe. Onze boerderij is onderdeel van de Caring Farmers community, waarbij we ons inzetten voor duurzaamheid, dierenwelzijn en het creëren van een positieve impact op onze omgeving.

Bij Firma Van Zee staan onze koeien en hun kalfjes centraal. We streven ernaar om onze koeien een zo natuurlijk mogelijke leefomgeving te bieden, waarin ze vrij kunnen grazen, genoeg ruimte hebben om te bewegen en de kalfjes onbeperkt melk kunnen drinken bij hun eigen moeder. Hierdoor produceren onze koeien melk van de hoogste kwaliteit. En de melk die de kalfjes niet opdrinken, bieden we met trots aan aan onze klanten.

Bij Firma Van Zee geloven we in de kracht van gemeenschap. Samen met onze Caring Farmers collega's zetten we ons in voor een duurzame toekomst. Door bewust te zijn van onze impact op het milieu en de samenleving, kunnen we samenwerken aan een betere wereld. Wij nodigen jou uit om deel te nemen aan onze Caring Community en samen met ons te werken aan een positieve impact op onze omgeving.

Kom bij ons op de boerderij zelf 'Kalfjes-bij-de-Koe' weidemelk tappen en kopen!

Melktap Firma Van Zee

Graaf Reinaldweg 3
4171 LC Herwijnen

Openingstijden

 • Maandag

  07:00 - 21:00

 • Dinsdag

  07:00 - 21:00

 • Woensdag

  07:00 - 21:00

 • Donderdag

  07:00 - 21:00

 • Vrijdag

  07:00 - 21:00

 • Zaterdag

  07:00 - 21:00

 • Zondag

  Gesloten

Aangemeld op 06-04-2023

Laatst aangepast op 09-06-2024

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Dit vinden klanten van
Melktap Firma Van Zee

5,0

1 review

Jaap-Jan de Gijt

5 maanden geleden

Leuk tappunt met heerlijke melk. Er zijn ook eieren en jam te koop. Je kunt een gratis kopje koffie nemen. Ruime openingstijden. Top, aanrader.