Locatie

Huidige locatie

Kies je locatie om verkooppunten in de buurt te ontdekken

Hoofdafbeelding van Landwinkel en Schenkerij De Kastanjeboom
 1. Home
 2. /
 3. Landwinkel en Schenkerij De Kastanjeboom
★★★★★ 5 (2)

Landwinkel en Schenkerij De Kastanjeboom

Gesloten

Boerderijwinkel • Landwinkel • Boerderij

In onze winkel treft u een ruime keus aan boerenkazen (ook gevacumeerd) en zuivel van ons zelf en van collega Landwinkels . We kopen gezamenlijk in via de Landwinkel Coöperatie.

Daarnaast hebben wij een divers assortiment Landwinkel streekproducten uit alle windstreken. Groenten, fruit, brood en vrije uitloopeieren uit de regio. Wij bieden u een breed assortiment aan voor uw maaltijden en genietmomentjes.

Tijdens de openingstijden van onze winkel kunt u ook genieten van een kop koffie met lekkers of een boerenijsje op ons terras.

Wij denken ook graag met u mee voor bijzondere, unieke en persoonlijke cadeau of kerstpakketten. Bekijk onze website voor meer informatie.

We verkopen onder andere

Helaas biedt Landwinkel en Schenkerij De Kastanjeboom geen online producten aan. Zou je graag producten met prijzen willen zien? Geef de boer een seintje. Wij sturen namens jou een mailtje naar de boer.

Openingstijden

 • Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  Gesloten

 • Woensdag

  Gesloten

 • Donderdag

  09:00 - 17:30

 • Vrijdag

  09:00 - 17:30

 • Zaterdag

  09:00 - 17:00

 • Zondag

  Gesloten

Beoordelingen

Landwinkel en Schenkerij De Kastanjeboom

★★★★★

Gebaseerd op 2 reviews

Mariëlle

★★★★★ 1 maand geleden

Geweldige ruim gesorteerde landwinkel met eerlijke producten uit de omgeving. Een aanrader? De eigen gemaakte chocolademelk. Zowel warm als koud een heerlijk me momentje. En op een beker warme chocolademelk mag een dit verse slagroom natuurlijk niet ontbreken. ook die is natuurlijk daar verkrijgbaar!

Colinda

★★★★★ 4 maanden geleden

Een echte Landwinkel! Ruim assortiment zuivel, kaas, vlees, cadeau pakketten. En de over heerlijke Scoontjes-room met scones.

Aangemeld op 16-04-2020

Laatst aangepast op 14-07-2022

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.