Geitenhouderij 'de Nieuwe Riet' Leusdens Geitenlam - Boerderijwinkel en Boerderij in Leusden
 1. Home
 2. /
 3. Leusden
 4. /
 5. Geitenhouderij 'de Nieuwe Riet' Leusdens Geitenlam

Geitenhouderij 'de Nieuwe Riet' Leusdens Geitenlam Geitenhouderij 'de Nieuwe Riet' Leusdens Geitenlam is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Leusden en omstreken.

Boerderijwinkel • Boerderij

5,0

Asschatterweg 223
3831 JP
Leusden

10:00 - 16:00

Laten bezorgen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afleveradres Aanpassen

Bezorgmoment (optioneel) Aanpassen

Bezorgmoment

Afleveradres

Jouw adressen

Geitenhouderij 'de Nieuwe Riet' Leusdens Geitenlam.

Geitenhouderij 'de Nieuwe Riet' Leusdens Geitenlam is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Leusden en omstreken.

Boerderijwinkel • Boerderij

8+

Sinds het voorjaar van 2019 houden wij de mannelijke geitenlammeren op ons bedrijf in Leusden om ze af te mesten voor het vlees. Waar deze lammeren voorheen een restproduct van de geitenhouderij waren, worden ze nu op een duurzame en verantwoorde manier grootgebracht tot maximaal drie maanden oud. Ze behouden de milde en zachte smaak van geitenlamsvlees door ze onbeperkt melk en heerlijke brokjes te geven, en dat proef je!

​Wij, Martijn en Harmen, zijn ervan overtuigd dat deze lammeren een meerwaarde bieden aan de Nederlandse keuken, zowel in het luxe segment als bij de barbecue. Door middel van samenwerkingen met restaurants, slagers en het staan op evenementen vergroten wij de bekendheid van dit vlees. Aangezien het nog een redelijk onbekend soort vlees is, zijn al deze inspanningen heel erg nodig.

Dit is ​dé pagina van het geitenlamsvlees uit de regio. Blijf via de site (en onze Facebook pagina) op de hoogte van al het laatste nieuws, lekkere recepten, (nieuwe) verkooppunten en aankomende evenementen waar wij aanwezig zijn!

​Geen gemekker, geitenvlees is gezond en lekker!

Openingstijden

 • Maandag

  Op afspraak

 • Dinsdag

  Op afspraak

 • Woensdag

  Op afspraak

 • Donderdag

  Op afspraak

 • Vrijdag

  19:00 - 21:00

 • Zaterdag

  10:00 - 16:00

 • Zondag

  Gesloten

Aangemeld op 18-10-2021

Laatst aangepast op 06-03-2024

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Dit vinden klanten van
Geitenhouderij 'de Nieuwe Riet' Leusdens Geitenlam

5,0

1 review

Jesper van Zanten

11 maanden geleden

Geitenmelk, -kaas en -vlees smaken allemaal top! De moeite waard om heen te rijden.