Berkenwolde “Silo” Boerderijwinkel en melktap - Boerderijwinkel, Imkerij, Boerderij, Melktap, Boomgaard en Stalletje in Zeewolde
 1. Home
 2. /
 3. Zeewolde
 4. /
 5. Berkenwolde “Silo” Boerderijwinkel en melktap

Berkenwolde “Silo” Boerderijwinkel en melktap

Boerderijwinkel • Imkerij • Boerderij • Melktap • Boomgaard • Stalletje

5,0

Nekkeveldweg 10
3896 LZ
Zeewolde

08:00 - 21:00

Zelf afhalen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afhaalmoment (optioneel) Aanpassen

Afhaalmoment

Afleveradres

Jouw adressen

Berkenwolde “Silo” Boerderijwinkel en melktap

Boerderijwinkel • Imkerij • Boerderij • Melktap • Boomgaard • Stalletje

17+

We verkopen onze heerlijke verse scharreleieren van eigen kippen en verse melk van onze eigen koeien. En sinds een paar jaar mogen we de trotse eigenaren zijn van 3 bijenvolken. Wat interessant hoe deze dieren ons voorzien van honing. Super gezond en ook nog eens erg lekker!

Bij ons kunt u terecht voor biologische zuivel. We verkopen oa kefir, hangop, yogurt en vanille vla! We hebben ook lekkere seizoensjam in onze winkel en verse sappen. Zelfgemaakte advocaat, jam, granola, appelstroop.

Diverse biologische groenten uit de tuin liggen voor u klaar. Aardappelen, uien, rode bieten en wat er op dat moment groeit.
Bakmixen van de korenmolen de Hoop om eens uw gasten te verrassen met iets lekkers bij de koffie!

En wat dacht u van de echte rauwe melk zo vers van de koe! Met alle natuurlijke ingrediënten die nog puur aanwezig zijn! Ook ideaal om zelf te verwerken tot yoghurt, pap, vla of boter. Duurzaam in een glazenfles. Bijvullen tijdens uw bezoek of zo uit de koeling!


We willen ons verkooppunt ook gebruiken om met de fiets of auto een tussenstop te maken en even tot rust te komen. De koffie en thee staat klaar met iets lekkers. Genoeg te vertellen over ons prachtige bedrijf en de bijenvolken.
Van alle producten die we verkopen gaat de opbrengst naar een goed doel. Dit jaar willen we geld inzamelen voor een moeder- en kindcentrum in Oekraïne.

Wees van harte welkom !!

Berkenwolde “Silo” Boerderijwinkel en melktap

Nekkeveldweg 10
3896 LZ Zeewolde

Openingstijden

 • Maandag

  08:00 - 21:00

 • Dinsdag

  08:00 - 21:00

 • Woensdag

  08:00 - 21:00

 • Donderdag

  08:00 - 21:00

 • Vrijdag

  08:00 - 21:00

 • Zaterdag

  08:00 - 21:00

 • Zondag

  Gesloten

Aangemeld op 27-07-2022

Laatst aangepast op 18-12-2023

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Dit vinden klanten van
Berkenwolde “Silo” Boerderijwinkel en melktap

5,0

7 reviews

Petula

3 maanden geleden

Wat een mooi assortiment ! Een Minisupermarkt. ik hou ervan. Kaas, uien, groenten, honing, hakhoning, melk (Jummy!), yoghurt, hoestdrank (super!!), lekkers en ook vlees en nog veel meer dan ik had verwacht van een boerderij winkel. afrekenen met een QR code ook helemaal van deze tijd. Tot snel! Ooh en complimenten voor hoe schoon de zelf tap er uit ziet. Hele leuke glazen flessen voor de hergebruik meegenomen.

Cynthia

7 maanden geleden

In mei heb ik hier een bezoek gedaan, we zaten op centerparcs en wouden graag honing en eieren hebben dus heb de fiets en de weg volgen, bij aankomst werd je hartelijk ontvangen, kon je een rondleiding maken en uitleg krijgen het was zo leuk☺️ De eigen gemaakte honing en bijenproducten zijn zeker een aanrader🥰 maak zeker eens een leuk bezoekje hier als je in de buurt bent❤️

Niels Cordialis

1 jaar geleden

(H)Eerlijk en natuurlijk gewoon gezellige mensen. Ga ondertussen meermaals wekelijks langs met dierbare gasten.

Cynthia Boon

1 jaar geleden

Gezellige plek voor een bakkie. Mooie leuke producten en heerlijke honing.

fam vd Berg

1 jaar geleden

Een leuk compleet winkeltje op het erf van een boerderij. zelf verse melk tappen bij de melktap. en gratis koffie drinken. Eigenlijk kun je hier bijna alles kopen. Lokale producten helemaal goed! ik kom zeker terug

Cobie

1 jaar geleden

Heerlijke plek om een stop te maken. Kakelverse eieren. Verse melk. Even iets drinken en weer door. 👍

Cobie

1 jaar geleden

Een hele fijne plek om even een stop te maken. Heerlijke honing.