Boerderijwinkel ‘De Deel’ - Boerderijwinkel en Boerderij in Stoutenburg

Boerderijwinkel ‘De Deel’.

Boerderijwinkel ‘De Deel’ is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Stoutenburg en omstreken.

Boerderijwinkel • Boerderij

5+

Gras gevoerde runderen- en varkensvlees met uiterste verzorgd door onze hulpboeren- en boerinnen.

De koeien op zorgboerderij Blommendal lopen de maanden april t/m november het hele seizoen buiten samen met hun kalveren. De varkens leven in kleine groepen samen waar ze tevens het hele jaar buiten kunnen wroeten.

De dieren ervaren op deze manier minder stress wat ten goede komt aan de vleeskwaliteit.

Gras gevoerd
100% kwaliteit
Antibiotica vrij
Zonder toevoegingen

Overige producten boerderijwinkel ‘De Deel’
Deze producten zijn door onze eigen deelnemers gemaakt met o.a. onze eigen producten (uitgezonderd de Bleieren Room-Ei). Zie hiervoor de prijslijst.

Openingstijden

 • Maandag

  Op afspraak

 • Dinsdag

  09:00 - 17:30

 • Woensdag

  09:00 - 17:30

 • Donderdag

  09:00 - 17:30

 • Vrijdag

  09:00 - 16:00

 • Zaterdag

  09:00 - 16:00

 • Zondag

  Gesloten

Aangemeld op 04-04-2022

Laatst aangepast op 12-02-2024

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Dit vinden klanten van
Boerderijwinkel ‘De Deel’

5,0

5 reviews

Charlie

1 jaar geleden

Wat een ontzettend leuke boerderij! Een mooie winkel waar wij wekelijks nu ons vlees en eieren halen. Zeker weten waar het vandaan komt en dit proef je! De kwaliteit is hoog en het personeel erg behulpzaam! Ik kan het iedereen aanraden om eens een kijkje te nemen.

Katja

1 jaar geleden

Wat een heerlijke producten! Wij hebben genoten :)

Janouschka

1 jaar geleden

Heel vriendelijk! en veel soorten lekkere koe en varkensvlees👌🏻

Steven

1 jaar geleden

Klein winkeltje gelegen op een zorgboerderij. Een ruim aanbod van ingevroren rund-en varkensvlees en verse eieren. Schappelijke prijzen, veelal goedkoper dan in de supermarkt. Wij hebben genoten van de beefburgers, Ribeye, boterkoek en eieren. Tot snel!!

Steven

1 jaar geleden

Leuk klein winkeltje gelegen op een zorgboerderij. Wij hebben hier heerlijk vlees en lekkere eieren gehaald. Ruim assortiment aan ingevroren rund-en varkensvlees. Prijzen zijn zeer schappelijk en het meeste zelfs goedkoper dan in de supermarkt. Aanrader!

Producten van andere boeren.

Laten bezorgen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afleveradres Aanpassen

Bezorgmoment (optioneel) Aanpassen

Bezorgmoment

Afleveradres

Jouw adressen