Locatie

Huidige locatie

Kies je locatie om verkooppunten in de buurt te ontdekken

Hoofdafbeelding van Eemlandhoeve
 1. Home
 2. /
 3. Eemlandhoeve

Eemlandhoeve

Open Sluit om 18:00

Boerderijwinkel • Boerderij

De Eemlandhoeve is een verbrede boerderij. Op onze boerderij willen wij de burger en de boer weer verbinden; dit doen wij op diverse manieren. Zo verhuren wij ruimtes voor vergaderingen, vieren wij op ons erf bruiloften en hebben wij diverse vaste huurders. Zo is het altijd levendig op ons erf.

Naast deze activiteiten zijn wij ook nog 'gewoon' boerderij met +- 50 Blonde d'Aquitaine koeien. Het vlees van deze koeien gebruiken wij in onze horeca, maar verkopen wij ook in onze boerderijwinkel. Heerlijk biologisch grasgevoerd rundvlees. Naast het vlees verkopen wij ook diverse producten van eigen erf en producten die wij in de horeca gebruiken: eieren, gedroogde shii-takes, fruitleer, Schulp Sap, koffie van Peeze, diverse wol producten en nog veel meer.

Ook is er een moestuin op het erf van de Eemlandhoeve, de groenten uit de moestuin kan op bestelling worden gekocht. Daarnaast bevindt ook het PEPP-center zich op het erf van de Eemlandhoeve, waar diverse duurzame verzorgingsproducten worden verkocht.

Voor de boerderijwinkel is maandag tot en met zaterdag altijd wel iemand aanwezig; maar op donderdag, vrijdag en zaterdag is ook het PEPP-center geopend en is het mogelijk om een kopje koffie/thee te drinken.

Welkom op de Eemlandhoeve!

We verkopen onder andere

Helaas biedt Eemlandhoeve geen online producten aan. Zou je graag producten met prijzen willen zien en deze via ons platform kunnen reserveren/bestellen? Geef de boer een seintje. Wij sturen namens jou een mailtje naar de boer.

Openingstijden

 • Maandag

  09:00 - 18:00

 • Dinsdag

  09:00 - 18:00

 • Woensdag

  09:00 - 18:00

 • Donderdag

  09:00 - 18:00

 • Vrijdag

  09:00 - 18:00

 • Zaterdag

  11:00 - 17:00

 • Zondag

  Gesloten

Beoordelingen

Eemlandhoeve

Dit verkooppunt heeft nog geen reviews.

Aangemeld op 11-04-2020

Laatst aangepast op 14-07-2022

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.