Bij Moeders in De Kosterij - Anders in Middenbeemster

Bij Moeders in De Kosterij.

Bij Moeders in De Kosterij is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Middenbeemster en omstreken.

Anders

In onze uitgebreide levensmiddelenzaak kun je terecht voor eerlijk, maar vooral ook lekker eten! We hebben voor ieder wat wils, passend bij elk budget. Denk hierbij aan de verkoop van losse producten met een biologisch of boerenlogisch karakter, take-away maaltijden of juist make-away, waarbij je zelf thuis nog even de laatste hand aan de maaltijd legt. Een zeer uitgebreid assortiment van alle (h)eerlijks  wat de Beemster te bieden heeft! Hiermee maken we voor ieder budget op maat een cadeaupakket.

Verder kun je Bij Moeders ontbijten, koffie drinken, lunchen, High Tea-en of fietsenhuren met of zonder gezellige picknickmand. Ook verzorgen we met veel liefde catering en private dining.

Door onze samenwerking met zowel lokale als regionale partners, kun je bij ons ook terecht voor jouw dagelijkse boodschappen: Van bio-dynamische zuivelproducten, biologisch brood, jam en sapjes tot aan kaas afkomstig van (hoe kan het ook anders!) Beemster koeien en geiten. Onze kakelverse bio-eitjes maken je dagelijkse boodschappen compleet!

Bij Moeders is een sociale onderneming: zo werken er mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking en mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt. Hiervoor werken we Bij Moeders nauw samen met onze partner Breidablick.

Bij Moeders in De Kosterij

Middenweg 176
1462 HL Middenbeemster

Openingstijden

 • Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  09:00 - 18:00

 • Woensdag

  09:00 - 18:00

 • Donderdag

  09:00 - 18:00

 • Vrijdag

  09:00 - 18:00

 • Zaterdag

  09:00 - 18:00

 • Zondag

  Gesloten

Aangemeld op 11-02-2021

Laatst aangepast op 06-11-2023

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Dit vinden klanten van
Bij Moeders in De Kosterij

5,0

2 reviews

Cherrellee

1 jaar geleden

Lekkere biologische producten uit eigen streek. vers brood en kleine hebbedingetjes. wij komen ook zeker een keer lunchen!

Cint

1 jaar geleden

Leuke locatie voor een kopje koffie en het kopen van biologische producten. Komen graag nog eens langs als we in de buurt zijn. Iets glutenvrij bij de koffie Is fijn 🍀

Producten van andere boeren.

Laten bezorgen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afleveradres Aanpassen

Bezorgmoment (optioneel) Aanpassen

Bezorgmoment

Afleveradres

Jouw adressen