Bloemen en/of planten kopen bij de boer - Hier kun je terecht!

Locatie

Huidige locatie

Kies je locatie om verkooppunten in de buurt te ontdekken

Bloemen en/of planten kopen bij de Boer

Binnen 15km van

  1. Home
  2. /
  3. Bloemen en/of planten

Bloemen en/of planten te koop bij de boer

Keuze uit meer dan 6 producten

Bloemen en/of planten kopen bij een boerderijwinkel in de buurt

Bloemen en planten kopen bij de boer

Bloemen en planten zijn niet alleen prachtige decoraties voor je huis en tuin, maar hebben ook een positieve invloed op ons welzijn. Het kopen van bloemen en planten is dan ook iets wat veel mensen graag doen. Er zijn verschillende opties om bloemen en planten te kopen, zoals bij supermarkten, bloemisten en tuincentra, maar steeds meer mensen kiezen ervoor om rechtstreeks bij de boer te kopen.

Ik koop nu al een tijdje bloemen en planten bij de boer en ik ben er ontzettend blij mee! De kwaliteit en versheid van de producten is fantastisch en ik vind het een fijn idee dat ik weet waar de producten vandaan komen. Bovendien zijn de prijzen vaak voordeliger dan in de winkel. Ik heb zelfs al een paar keer gebruik gemaakt van het zelfplukken, wat een leuke en bijzondere ervaring was! Sanne, Zaltbommel

Voordelen van het kopen van bloemen en planten bij de boer

Een van de grootste voordelen van het kopen van bloemen en planten bij de boer is dat je weet waar je producten vandaan komen. Je kunt bij de boer rechtstreeks vragen stellen over hoe de bloemen en planten zijn geteeld en verzorgd, en je kunt zien hoe ze eruit zien voordat je ze koopt. Dit zorgt voor transparantie en vertrouwen in de kwaliteit van de producten.

bloemenpluk-Kopen-bij-de-Boer-Lekkerder-Boederijwinkel-Stalletje.jpg 361.56 KB

Een ander voordeel van het kopen bij de boer is dat de producten vaak veel verser zijn dan wanneer je ze bij een supermarkt of bloemist koopt. Dit komt doordat de bloemen en planten niet lang hoeven te reizen en niet lang in een opslagruimte staan voordat ze worden verkocht. Hierdoor blijven de producten langer mooi en kun je er dus langer van genieten.

Ook is het vaak voordeliger om bloemen en planten rechtstreeks bij de boer te kopen. Doordat er geen tussenhandel is, betaal je geen extra kosten. Hierdoor kunnen de prijzen lager zijn dan bij een supermarkt, bloemist of tuincentrum. Daarnaast ondersteun je met het kopen bij de boer ook de lokale economie.

bloemen-planten-2-Kopen-bij-de-Boer-Lekkerder-Boederijwinkel-Stalletje.jpg 632.99 KB

Lekkerder bij de Boer voor bloemen en planten

Bij Lekkerder bij de Boer zijn wij elke dag bezig met het verkleinen van de kloof tussen boeren en consumenten. Daarom hebben wij een platform (app en de site lekkerder.nl) ontwikkeld waarmee je gemakkelijk boeren bij jou in de buurt kunt vinden die rechtstreeks aan consumenten verkopen. Op onze overzichtelijke kaart kun je alle boeren in Nederland zien die bloemen en planten aanbieden. Zo kun je snel en eenvoudig zien welke boeren er bij jou in de buurt zijn en welke producten ze aanbieden.

Bij Lekkerder bij de Boer geloven we in transparantie en daarom kun je op onze website ook ervaringen en reviews van andere consumenten lezen. Op deze manier krijg je een beter beeld van de kwaliteit van de producten en de service van de boer. Zo weet je zeker dat je de beste producten krijgt van een betrouwbare boer.

Door gebruik te maken van ons platform kun je niet alleen bloemen en planten van hoge kwaliteit kopen, maar ook bijdragen aan de lokale economie en duurzame landbouw. Door rechtstreeks bij de boer te kopen, steun je lokale ondernemers en verminder je de milieubelasting van transport en verpakking. Dus waar wacht je nog op? Gebruik onze site en app veelvuldig en ontdek de mooiste en meest verse bloemen en planten bij de boer bij jou in de buurt!

Ik heb zelf pluktuin Gewoon Buiten in Rijsbergen ontdekt en ben daar nu al meerdere keren geweest om zelf bloemen te plukken. Het is zo'n leuke en gezellige activiteit om te doen met vrienden of familie. Bovendien zijn de bloemen ontzettend mooi en vers en betaalbaar! Ik kan het iedereen aanraden om eens een kijkje te nemen. Dieter, Rijsbergen.

Supermarkten, bloemisten en tuincentra versus de boer

Het kopen van bloemen en planten bij supermarkten, bloemisten en tuincentra heeft ook voordelen. Zo hebben deze winkels vaak een groot assortiment, waardoor je meer keuze hebt. Daarnaast zijn ze vaak goed bereikbaar en hebben ze ruime openingstijden, waardoor je op elk moment van de dag langs kunt komen. Bovendien zijn er vaak aanbiedingen en kortingen, waardoor je soms voordeliger uit bent dan bij de boer.

Een nadeel van het kopen van bloemen en planten bij deze winkels is dat je vaak niet weet waar de producten vandaan komen en hoe ze zijn geteeld en verzorgd. Hierdoor is er minder transparantie en vertrouwen in de kwaliteit van de producten. Ook zijn de producten vaak minder vers dan bij de boer, doordat ze vaak langere tijd moeten reizen en opgeslagen worden voordat ze worden verkocht.

DSC00082-1-Kopen-bij-de-Boer-Lekkerder-Boederijwinkel-Stalletje.jpg 3.17 MB

Bovendien zijn de prijzen vaak hoger bij supermarkten, bloemisten en tuincentra dan bij de boer, doordat er extra kosten worden gerekend voor transport, opslag en verkoop.

Reviews van gebruikers over de app en site van Lekkerder bij de Boer

Gemiddelde beoordeling

4.4/5 356 reviews

4 maanden geleden

Super goed en alles is goed geregeld . Een app die zegt wanneer ze aangevuld zijn en als top op vuurpijl en mooie nieuwe kast die op.maar gemaakt is .... en toppers gemaakt hebben .. 👏👏😁

Google icon Google
Astrid Adriaanseb

Astrid Adriaanseb

4 maanden geleden

interessant!

Google icon Google Play

6 maanden geleden

Dankzij deze app kan ik in heel Nederland terecht bij de boer om mijn zuivel, kaas, eieren, groente, fruit en vlees te kopen. Geen supermarkt hiervoor meer nodig, want bij de boer is het Gezondste Voedsel!

Google icon Google Play

6 maanden geleden

Superorganisatie met een boerenhart! Wat mooi dat iedereen op een eenvoudige manier kan ontdekken waar al het lekkers van de agrarische sector te verkrijgen is. Onze melktap en boerenkaas wordt goed gevonden!

Google icon Google
Mariska van Diepenbeek

Mariska van Diepenbeek

6 maanden geleden

De app geeft een lekkernij aan produkten weer welke in de buurt gevonden kunnen worden. Hiermee kun je lokaal boodschappen lekkere en eerlijke boodschappen doen. Een kaart waar alle winkels en boeren zich bevinden zou ik wel handig vinden, dan is een fietsroute maken langs de winkels en boerderijen nog handiger. Vandaag in de biowinkeln in Klein Dongen geweest en van het weekend naar de molen in Dongen. Heerlijk op meerdere manieren.

Google icon Google
Rob Verdoold

Rob Verdoold

6 maanden geleden

Sinds het ontdekken van de app gebruiken wij de app heel vaak. Vooral als we op vakantie zijn, is het heel fijn om in de buurt van de camping de plaatselijke verkooppunten te steunen. De fietstochten worden erop afgestemd, zo wordt bepaald wat we die dag eten. Het is een Lekkerder, rode draad in onze vakantie, waarin we altijd buiten koken.

Google icon Google
Arno Vuist

Arno Vuist

6 maanden geleden

Boerderijwinkel Zuidland, wat een geweldig fijne mensen en wat een gezellig winkeltje. Als ik in de buurt ben ga ik altijd even buurten en haal ik heerlijke groente en fruit bij Yvonne. Het leuke vind ik dat ondanks ik er zeker niet om de hoek woon, zij mij altijd herkend. Ik lees de nieuwsbrief altijd en veel plezier en zo word ik als stadsmens toch wat meer bekend met het boerenleven. Super!

Google icon Google
marty buis

marty buis

6 maanden geleden

Jumbo? Lidl? Albert wie? Gewoon goeie, eerlijke en betaalbare producten van en bij de boer!! Meer smaak en verser dan bij de supermarkt en je steunt je lokale boerenbedrijven! Goed dat "Lekkerder bij Boer" zich inspant om boeren ook online een platform te bieden.......een aanrader voor iedereen die de boer een warm hart toedraagt!!

Google icon Google
AN

AN

6 maanden geleden

Afgelopen week kaas gehaald bij de boer. Heerlijke kaas welke een heerlijke smaak heeft en vers van het mes komt. Geen kaas wat eerst weken onderweg is maar verse kaas dus. Voorverpakte kaas in de supermarkt heeft al indroging aan de korst dus al een hele tijd onderweg. Dus de keus is dan niet zo moeilijk

Google icon Google
A.r. Potze

A.r. Potze

6 maanden geleden

Wat ik heel belangrijk vind is dat een dier een goed leven heeft gehad voordat het geslacht wordt en dat is bij de Veldhoeve kip het geval. Bovendien nog biologisch ook. De kip was heerlijk sappig en goed van smaak! Als tip: maak het vel los van het vlees en stop de boter en kruiden onder het vel. Voor mij alleen nog Veldhoevekip.

Google icon Google
Brigitte B

Brigitte B

6 maanden geleden

Super Biologisch altijd top. en is eerlijk lekker zondrr gif dus top niks als lof voor jullie site ga er zeker vaker bestellen en hoop natuurlijk dat ik reclame kan maken met die geweldig mooie hoodie;) succes verder met jullie winkel Vr groet Bianca

Google icon Google
Bianca van Roessel

Bianca van Roessel

6 maanden geleden

Ben sinds enige tijd met mijn vriendin bewuster boodschappen aan het doen en meer te denken aan de plaatselijke middenstanders. Deze zorgen voor een goede impuls en stimuleren de omgeving. Wij zijn daarom ontzettend blij, dat wij hier ook een bijdrage aan leveren op deze manier.

Google icon Google
Peter Stoop

Peter Stoop