Kwekerij bij jou in de buurt - Hét overzicht!

Kwekerij bij jou in de buurt

7 verkooppunten binnen 25km

  1. Home
  2. /
  3. Kwekerij

Je dagelijkse boodschappen kopen bij een kwekerij bij jou in de buurt? Veel mensen doen dat meerdere keren per week!

Verser kan niet

Geweldig toch dat je rechtstreeks bij de boer in de regio kan kopen? Ze hebben bijna alles, wat dacht je van aardappelen, groenten, fruit, (boeren)kaas, eieren, melk, vlees, overig zuivel, streekproducten, bloemen en/of planten, boxen, recept-pakketten en kant-en-klaar, brood en meel, honing, sap en drank, smaakmakers, specerijen, kruiden en/of thee, ijs en overige ? De producten die ze verkopen zijn veelal van eigen teelt of vee. Of van collega-boeren uit de buurt. Verser kan niet!

Boeren beleving

Op en rondom een kwekerij zijn er vaak veel activiteiten. Met familie en/of vrienden kamperen bij de boer, of lekker je kinderen laten spelen op en rond de boerderij waar speeltoestellen staan. Bij veel boerderijen mag je ook rondlopen op het erf. Zelf je verse groenten oogsten (!) in de moestuin van de boer, of rondlopen, genieten en zelf plukken van echt verse bloemen in een pluktuin. Bij de boer kan het allemaal!

Tip de Boer!

Ken je een kwekerij maar staat deze nog niet op de app of site van Lekkerder bij de Boer? Stuur dan een bericht via dit handige formulier en Tip de Boer. Alvast bedankt!

Bezoek een kwekerij in de buurt van
Kies je locatie