IJs kopen bij de boer - Hier kun je terecht voor een boerenijsje!

Locatie

Huidige locatie

Kies je locatie om verkooppunten in de buurt te ontdekken

IJs kopen bij de Boer

Binnen 15km van

  1. Home
  2. /
  3. IJs

IJs te koop bij de boer

Keuze uit meer dan 13 producten

IJs kopen bij een boerderijwinkel in de buurt

Ontdek het lekkerste ijs van de boerderij bij jou in de buurt!

Er gaat niets boven een verfrissend ijsje op een warme dag. Maar wist je dat je daarvoor niet naar de supermarkt hoeft te gaan? Het lekkerste ijs vind je namelijk gewoon bij de boerderij om de hoek! Op deze pagina hebben we alle boerderijwinkels verzameld waar je terecht kan voor het kopen van ijsje bij de boer. En het mooie is: we tonen de winkels op volgorde van afstand van jouw huidige locatie. Zo vind je altijd de dichtstbijzijnde boerderijwinkel met het lekkerste ijs!

De voordelen van een ijsje halen bij de boer

Waarom zou je eigenlijk ijs kopen bij de boer? Ten eerste is het natuurlijk hartstikke leuk om een kijkje te nemen op de boerderij en het ambachtelijke proces van ijs maken te zien. Maar er zijn nog meer voordelen! Het ijs wordt namelijk vaak gemaakt van melk van eigen koeien, waardoor de smaak intenser en romiger is. Bovendien worden er geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen gebruikt. Je proeft dus echt de pure ingrediënten!

Ijsjes-1-Kopen-bij-de-Boer-Lekkerder-Boederijwinkel-Stalletje.jpg 304.61 KB

Variatie in smaken en formaten

Een ander voordeel van ijs kopen bij de boer is de grote variatie in smaken. Naast de klassieke smaken zoals vanille, aardbei en chocolade, zijn er vaak ook verrassende smaken verkrijgbaar zoals bramen-karnemelk en stroopwafel. En wil je niet te veel ijs in één keer kopen? Bij veel boerderijwinkels kan je ook kleine porties kopen, zodat je van meerdere smaken kan proeven!

Een dagje uit

IJs kopen bij de boer is niet alleen een traktatie voor je smaakpapillen, maar ook voor de rest van je zintuigen. Vaak kan je namelijk ook genieten van het plattelandsleven. Denk aan de geur van vers gemaaid gras, de aanblik van grazende koeien en het geluid van fluitende vogels. Een bezoek aan de boerderijwinkel is dus ook een leuk dagje uit voor het hele gezin!

IJs kopen bij de boer is duurzaam

Nog een voordeel van een ijsje kopen bij de boer is dat het duurzaam is. Doordat het ijs lokaal wordt geproduceerd, zijn er minder transportkosten en is de CO2-uitstoot dus lager. Bovendien wordt het ijs vaak verkocht in herbruikbare bakjes, wat beter is voor het milieu dan wegwerpbakjes.

inbound4826885141198186868-Kopen-bij-de-Boer-Lekkerder-Boederijwinkel-Stalletje.jpg 1.58 MB

Vind de dichtstbijzijnde boerderijwinkel met ijs bij de boer

Ben jij ook zo enthousiast geworden over het kopen van ijs bij de boer? Neem dan snel een kijkje op deze pagina en ontdek de boerderijwinkels bij jou in de buurt! We laten je niet alleen zien waar je het lekkerste ijs kan kopen, maar ook de dichtstbijzijnde boerderijwinkel bij jou in de buurt. Zo hoef je nooit ver te reizen voor een heerlijk ijsje!

C7B683D5-8D37-4805-B121-144F9CC0104F-Kopen-bij-de-Boer-Lekkerder-Boederijwinkel-Stalletje.jpeg 204.83 KB
Nog meer lekkers, vers en gezond

Naast het kopen van ijs kan je vaak ook andere streekproducten vinden in de boerderijwinkels. Denk bijvoorbeeld aan kaas, verse groenten, fruit en honing. Door deze producten te kopen, steun je niet alleen de lokale boeren, maar geniet je ook van verse en gezonde producten.

Bovenaan deze pagina vind je adressen van boerderijwinkels, boerderijen, kinderboerderijen, landwinkels, boomgaarden, stalletjes, boerderijautomaten en anders , waar je terecht kan voor aardappelen, groenten, fruit, kaas, eieren, melk, vlees, overig zuivel, biologische producten, streekproducten, bloemen en/of planten, boxen, recept-pakketten en kant-en-klaar, brood en meel, broodbeleg, honing, kerstpakketten, salades, sap en drank, smaakmakers, verse thee en/of kruiden, vis, wijn en ijs , direct afkomstig van de boer bij jou in de regio. Klik en ontdek!

Reviews van gebruikers over de app en site van Lekkerder bij de Boer

Gemiddelde beoordeling

4.4/5 ★★★★★ 332 reviews
★★★★★

2 weken geleden

Sinds het ontdekken van de app gebruiken wij de app heel vaak. Vooral als we op vakantie zijn, is het heel fijn om in de buurt van de camping de plaatselijke verkooppunten te steunen. De fietstochten worden erop afgestemd, zo wordt bepaald wat we die dag eten. Het is een Lekkerder, rode draad in onze vakantie, waarin we altijd buiten koken.

Google icon Facebook
Seasick Arno

Seasick Arno

★★★★★

2 weken geleden

Geweldig

Dit is een must have voor iedereen die van puur natuur houdt. Als je ergens bent even de app checken en je heb zo een adres waar je eten kan komen. Dank voor jullie app.

Google icon App Store
LeidenZuid

LeidenZuid

★★★★★

2 weken geleden

R

Iedereen zou een keer bij de boer in de buurt moeten gaan kijken!

Google icon App Store
ghityuop

ghityuop

★★★★★

2 weken geleden

Superhandige app om alles bij de boer in de buurt te vinden. Ook handig op je vakantieadres, het werkt in heel Nederland. Veel lekkerder dan uit de supermarkt.

Google icon Facebook
Goverdien Steller

Goverdien Steller

★★★★★

2 weken geleden

Ik ben zeer tevreden

Google icon Google Play
★★★★★

2 weken geleden

Super blij me👍👍👍

Google icon Google Play
★★★★★

1 maand geleden

Super handige app

Google icon Google Play
★★★★★

1 maand geleden

Wat een super leuke app gisteren voor het eerst gebruikt echt top ik ga de app zeker veel gebruiken

Google icon Google Play
★★★★★

3 maanden geleden

Mooi om lokaal te kopen

Google icon Google Play
★★★★★

6 maanden geleden

Fijn zo te kunnen kopen

Google icon Google Play
★★★★★

7 maanden geleden

Werkt zeer goed

Google icon Google Play
★★★★★

8 maanden geleden

Ideale app voor echt vers eten uit de buurt

Zo fijn om op een bewustere manier je voedsel te kunnen halen, en wat een mooie ontdekking van het boerenland! Alleen nog een handige optie om te kunnen filteren op dag zodat je kunt zien wat ‘nu open’ is zou het helemaal afmaken.

Google icon App Store
Miek973

Miek973