Boer Peeters - Boerderijwinkel en Boerderij in Rijen

Boer Peeters.

Boer Peeters is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Rijen en omstreken.

Boerderijwinkel • Boerderij

6+

Aan de rand van Rijen ligt onze winkel. Gemakkelijk bereikbaar en u kunt gratis parkeren voor de deur. In onze winkel verkopen wij -in het seizoen- aardbeien en asperges uit eigen kwekerij, verder diverse soorten groenten en fruit. Ook hebben wij aardappelen en scharreleieren en door ons vers bereide producten, zoals salades, gesneden groenten, maaltijden etc.,vruchtensappen, jam, noten, dressings etc.

De aardbeien en asperges verkopen wij onder het motto "rechtstreeks van het land naar de klant". U kunt bij ons verse en kwalitatief goede producten kopen.

Bij ons in de winkel kunt u uiteraard gewoon pinnen.

Boer Peeters

Zwarte Dijk 41a
5121 ZA Rijen

Openingstijden

 • Maandag

  09:00 - 18:00

 • Dinsdag

  09:00 - 18:00

 • Woensdag

  09:00 - 18:00

 • Donderdag

  09:00 - 18:00

 • Vrijdag

  09:00 - 18:00

 • Zaterdag

  09:00 - 16:30

 • Zondag

  Gesloten

Aangemeld op 21-09-2020

Laatst aangepast op 10-11-2023

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Dit vinden klanten van
Boer Peeters

4,5

2 reviews

Carola

1 jaar geleden

Fijne winkel en goede producten.

Sanne

1 jaar geleden

Verzorgde winkel met goed fruit en groenten

Producten van andere boeren.

Laten bezorgen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afleveradres Aanpassen

Bezorgmoment (optioneel) Aanpassen

Bezorgmoment

Afleveradres

Jouw adressen