Boerderijwinkel De Poldermeester - Boerderijwinkel en Boerderij in Ursem

Boerderijwinkel De Poldermeester.

Boerderijwinkel De Poldermeester is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Ursem en omstreken.

Boerderijwinkel • Boerderij

4+

Hi, mijn naam is Elles Kroon en wij verwelkomen je graag bij boerderijwinkel De Poldermeester.

In onze boerderijwinkel vindt u (h)eerlijke seizoens- en streekproducten. Zo hebben we aardappelen en uien van eigen akker, heerlijke groentes uit de moestuin en de omgeving. Maar ook verse zuivel, eieren, bloemenhoning, bakmeel, droogbloemen en nog veel meer. Heerlijk voor u zelf maar ook leuk als cadeau. Al onze producten hebben een verhaal en dit delen we graag met u.

Tot snel!
Bij de Poldermeester

Boerderijwinkel De Poldermeester

Molenweg 10
1646 WK Ursem

Openingstijden

 • Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  Gesloten

 • Woensdag

  Gesloten

 • Donderdag

  13:00 - 18:00

 • Vrijdag

  09:00 - 18:00

 • Zaterdag

  09:00 - 17:00

 • Zondag

  Gesloten

Aangemeld op 24-03-2022

Laatst aangepast op 31-10-2023

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Dit vinden klanten van
Boerderijwinkel De Poldermeester

5,0

4 reviews

Antonia

7 maanden geleden

Wat een leuk winkeltje en ze hebben er heeeeeerlijk honing en nog veel meer lekkers 👌🏽👍🏼

Saskia

1 jaar geleden

Voor t eerst bij de Poldermeester geweest. Wat een leuke, mooie en gezellige boerenwinkel Mooie produkten zoals het kaasplankje en de leuke jammetjes uit eigen moestuin. Verder ook nog leuke (bloem)stukjes voor sier op je tafel. Een échte Aanrader! Vriendelijke en gastvrije eigenaresse

Marian

1 jaar geleden

Hier zijn we heel blij mee. Heerlijke verse uien, prei, broccoli, pompoen en nog veel meer. De kipshoarma is heerlijk gekruid!

Sabina

1 jaar geleden

Voor het eerst geweest! super lekkere producten zoals groenten, yoghurt, kaasjes. en niet duur! leuke spontane verkoopster/ boerin! Ik ga hier vaker komen😃

Producten van andere boeren.

Laten bezorgen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afleveradres Aanpassen

Bezorgmoment (optioneel) Aanpassen

Bezorgmoment

Afleveradres

Jouw adressen