Boerderijwinkel Dallinga - Boerderijwinkel en Boerderij in Zuidbroek

Boerderijwinkel Dallinga.

Boerderijwinkel • Boerderij

Bij Dallinga Zuidbroek werken ze elke dag hard om de lekkerste groente en fruit in hun Boerderijwinkel te presenteren. Dallinga Zuidbroek is een akkerbouwbedrijf, dus veel wat je hier koopt is lekker vers en komt rechtstreeks van het erf in de winkel. In de Boerderijwinkel bieden ze een uitgebreid assortiment aan groenten, fruit en aardappelen. Naast de aardappel- groenten- en fruitsoorten, verkopen ze ook diverse vleeswaren (ook biologisch), eieren, honing, diverse sappen, zuivelproducten en brood- en bakmixen.

Ze telen zelf diverse soorten aardappelen op de zware Groninger klei zoals bildtstar, Frieslander, en Première Verder verbouwen ze zelf tuinbonen. De overige producten die in de boerderijwinkel aangeboden worden, worden geleverd door collega boeren.

Fruitmand vol vitamine
Een fruitmand bij een geboorte, bij een verjaardag, een mooie prestatie, of als er iemand ziek is. Een fruitmand is altijd een mooi cadeau! Het maakt bij Boerderijwinkel Dallinga niet uit hoeveel of voor welke gelegenheid, ze maken graag met veel zorg een fruitmand voor jou op maat! Óók voor bedrijven.

Online bestellen en thuis laten bezorgen
Kan jij niet naar Boerderijwinkel Dallinga? Dan komen ze toch gewoon naar jou. Je krijgt de boodschappen in het weekend thuisbezorgd, als je voor vrijdag 18.00u je bestelling plaatst via de webshop dan krijg je je boodschappen zaterdag thuisbezorgd. Deze bezorgservice is vanaf € 15,- en de bezorging vindt plaats in de volgende woonplaatsen: Zuidbroek, Tripscompagnie, Borgercompagnie, Veendam, Kielwindeweer, Hoogezand, Kropswolde, Sappemeer, Kolham, Froombosch, Slochteren, Schildwolde, Hellum, Noordbroek, Meeden, Muntendam en Siddeburen. Wil je liever je bestelling ophalen? Dat is mogelijk op zaterdag. Plaats je bestelling via www.versvanboerdallinga.nl


Openingstijden

 • Maandag

  09:00 - 12:00 / 13:00 - 18:00

 • Dinsdag

  09:00 - 12:00 / 13:00 - 18:00

 • Woensdag

  09:00 - 12:00 / 13:00 - 18:00

 • Donderdag

  09:00 - 12:00 / 13:00 - 18:00

 • Vrijdag

  09:00 - 12:00 / 13:00 - 18:00

 • Zaterdag

  09:00 - 17:00

 • Zondag

  Gesloten

Aangemeld op 01-07-2020

Laatst aangepast op 25-04-2024

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Dit vinden klanten van
Boerderijwinkel Dallinga

5,0

2 reviews

Irina

1 jaar geleden

Harm

1 jaar geleden

Super veel aanbod heerlijke verse producten

Producten van andere boeren.

Laten bezorgen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afleveradres Aanpassen

Bezorgmoment (optioneel) Aanpassen

Bezorgmoment

Afleveradres

Jouw adressen

Boerderijwinkels in de buurt.