Locatie

Huidige locatie

Kies je locatie om verkooppunten in de buurt te ontdekken

Hoofdafbeelding van 'De Krul' - De Ruimte Dalfsen
 1. Home
 2. /
 3. Dalfsen
 4. /
 5. 'De Krul' - De Ruimte Dalfsen

'De Krul' - De Ruimte Dalfsen

Gesloten

Boerderijwinkel • Boerderij • Zelf afhalen • Laten bezorgen

Onze boerderij is gevestigd aan de Vossersteeg in Dalfsen, hier bieden wij kinderen, jongeren & jongvolwassenen een plek om veilig en beschermd te kunnen opgroeien, dit in de vorm van dagopvang/ -begeleiding & wonen.

Naast onze zorgboerderij hebben wij ons eigen vleesconcept 'De Krul'.

In 2021 zijn wij gestart met ons concept ‘Beter Binnen’.
Beter Binnen staat voor nog meer welzijn voor het dier. Zo liggen de zeugen en biggen altijd in een dik pak stro, met een eigen sanitair gedeelte. De pasgeboren biggen en hun moeders leven samen in familieverband, waar ze vrij kunnen rondlopen.

Dit concept en de stallen zijn zo vriendelijk ingericht dat deelnemers van de zorgboerderij ook mee kunnen helpen met het verzorgen van de dieren.

In de bezoekersruimte kan je kijken hoe de varkens bij ons leven, hier kan je ook terecht om een lekker stuk vlees af te halen. Los verpakt of in samengestelde vleespakketten. Je kan dit eenvoudig bestellen via deze pagina!

Ook bieden wij excursies aan om samen met de boer de overall aan te trekken en een inkijkje te nemen in het leven van de varkens. Uiteraard kan je de boer helpen met strooien, voeren en natuurlijk met de biggen knuffelen.

Interesse in een bezoekje of ons vlees? Neem dan even contact met ons op.
Kijk voor meer informatie over ons bedrijf & ons concept op onze facebook-pagina

We verkopen onder andere

Helaas biedt 'De Krul' - De Ruimte Dalfsen geen online producten aan. Zou je graag producten met prijzen willen zien? Geef de boer een seintje. Wij sturen namens jou een mailtje naar de boer.

Openingstijden

 • Maandag

  08:00 - 17:00

 • Dinsdag

  08:00 - 17:00

 • Woensdag

  08:00 - 17:00

 • Donderdag

  08:00 - 17:00

 • Vrijdag

  08:00 - 17:00

 • Zaterdag

  08:00 - 17:00

 • Zondag

  Gesloten

Beoordelingen

'De Krul' - De Ruimte Dalfsen

Dit verkooppunt heeft nog geen reviews.

Aangemeld op 24-02-2021

Laatst aangepast op 06-09-2022

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.